Verhuizen zonder stress: 5 tips!

14/11/2019

Verhuizen is een serieuze opgave. Gelukkig kennen wij enkele tips die je het leven gemakkelijker maken tijdens zo’n verhuis. Lees je mee?

Verzamel alle dozen vooraf

via GIPHY

We denken vaak dat we genoeg kartonnen dozen hebben en dat enkele plastic zakken zullen volstaan. Mis! Ga gerust langs bij lokale handelaars en/of vrienden die je kunnen helpen.

Gebruikte kleding om breekbare voorwerpen te verpakken

via GIPHY

Natuurlijk is bubbeltjesfolie een van de beste uitvindingen ter wereld. Maar het is niet goedkoop en bovendien slecht voor het milieu. Geef daarom je oude lakens, kleren en handdoeken nog een allerlaatste opdracht…

Kom zo snel mogelijk alles te weten over potentiële internetproviders

via GIPHY

Afhankelijk van je nieuwe thuis, kan de internetaansluiting enkele weken op zich laten wachten. Het loont met andere woorden zeker de moeite om beschikbare leveranciers vooraf te benaderen.

Label de dozen (ook met nummers!)

via GIPHY

Een doos kwijt? Dat weet je pas echt zeker als je ze allemaal genummerd hebt. Wie echt pietje precies is, zal zelfs kleurcodes gebruiken.

Eerst en vooral: installeer je bed!

via GIPHY

Als je de hele dag hebt doorgebracht met opruimen en schoonmaken, wil je maar één ding en da’s snel je bed in. Plaats dat als eerste in de slaapkamer.