Top 5 interieurstijlen die nu in de mode zijn

3/10/2019

Je wilt je gasten imponeren met een trendy en onnoemelijk hip interieur? Bij deze 5 inspiratiebronnen…

1. Industrieel

via GIPHY

Oorspronkelijk afkomstig van New York in de jaren ’50, is deze stijl ideaal voor grote open ruimtes en perfect voor zij die van eenvoud en authenticiteit houden. Leidingen of elektrische draden verbergen? Hoeft niet!

2. ";Mid century modern"

via GIPHY

Deze artistieke stroming is een ware rage geworden. Bij de inrichting van het interieur is het een kwestie van de juiste balans vinden tussen nut en esthetiek. Aarzel niet om materialen zoals metaal, hout en glas te combineren. En bovenal: hou het zo eenvoudig mogelijk…

3. Nautisch

via GIPHY

Een beetje minder populair, maar nog steeds hip. Deze stijl is geknipt voor zij die graag een frisse sfeer willen. Gebruik blauw en wit en versier met (gele) strepen, véél strepen!

4. Scandinavisch

via GIPHY

Je kan ervoor naar de beroemdste meubelzaak ter wereld rijden, of elders natuurlijk. Het doel van deze stijl is om een sfeer te creëren die een gevoel van welzijn en rust uitstraalt.

5. ";Bohemian chic"

via GIPHY

Hier is het idee om een ongedwongen en ontspannen maar toch sjieke indruk te geven. Zowat elk detail mag worden benut om je interieur intrigerend te maken. Vaak hangen er allerlei voorwerpen aan de muur.