Investeren in een nieuwbouw studio te Brussel voor de prijs van een studentenkamer

25/05/2018

Studio Midi is een nieuwbouwproject met voornamelijk studio’s te koop in de stationswijk Brussel-Zuid, zowel met als zonder terras.

Een ideaal project voor de beginnende vastgoedinvesteerder of voor investeerders die op zoek zijn naar meer diversificatie in hun vastgoed portefeuille. Splinternieuwe studio’s te koop voor de ongeziene prijs van 111.500 euro exclusief aankoopkosten en bijgevolg een uitstekend huurrendement.

Studio Midi is eveneens ideaal voor wie op zoek is naar een kwalitatieve “pied-à-terre” in de hoofdstad. Verlies niet langer tijd in het verkeer en koop uw budget-vriendelijke en compacte woning op deze strategische ligging vlakbij alle nationale en internationale transporthub’s. Steden zoals Parijs, Londen en Amsterdam zijn per trein vlot bereikbaar vanaf Brussel-Zuid.

Waarom kiezen voor Studio Midi?

Splinternieuwe studio’s te koop voor de ongeziene prijs van 111.500 euro exclusief aankoopkosten

  • Uitstekend huurrendement (verhuren vanaf 550 euro per maand)
  • Huurberheer door onze partner Gestea
  • Uitermate vlot bereikbaar

(Op 150 meter van het station Brussel-Zuid, Thalys en Eurostar met een makkelijke verbinding naar de luchthaven van Charleroi via de shuttledienst, autosnelwegen R0/E19 en E40 snel bereikbaar via de Industrielaan, verschillende handelszaken in de omgeving en Zuidmarkt elke zondag)

  • Flexibele parkeermogelijkheden
  • Naast een nieuw hotel met 80 kamers, uitgebaat door een internationale hotelketen.
  • Opgeleverd vanaf augustus 2018!
  • Verschillende nieuwbouwprojecten, culturele projecten evenals commerciële en residentiële ontwikkelingen zien het licht.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend of breng een bezoek aan onze modelstudio.

* Verplichte velden