Hoe je stap voor stap al je verbouwingen zelf kan doen

15/06/2017

Wie alle verbouwingen zelf uitvoert, bespaart. Dat is logisch en klinkt verleidelijk, maar je vraagt je misschien af of ook jij dat kan. Het antwoord is ja: iedereen kan technische installaties uitvoeren met een zelfbouwpakket. Centrale verwarming, ventilatie, sanitair… Zelfs een zonnesysteem. Maar wat heb je daar als leek voor nodig?

1. Installatie-dvd

Bij elk zelfbouwpakket krijg je een dvd waarop een techniekers nauwkeurig uitlegt hoe je de installatie perfect uitvoert.

2. Fotoboek

Je krijgt ook een fotoboek dat je als het ware meeneemt naar de werf. Alles wordt stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke foto’s.

3. Begeleiding op de werf

Bij de levering overloopt een technicus samen met jou het volledige zelfbouwpakket en geeft hij of zij je ter plaatse alle nodige uitleg.

4. Tijdens het installeren

Tijdens de installatie kan je altijd om hulp vragen. Een team staat voor je klaar indien nodig.

5. Technische fiches

Met de technische fiches heb je steeds alle informatie over de toestellen bij de hand.

Wat als een klus te moeilijk is om zelf te doen?

De firma achter het zelfbouwpakket, Sack Zelfbouw, heeft eigen technici en is erkend installateur met alle nodige attesten, inclusief voor een gasaansluiting. Ze hebben ook het RESCERT-label, wat noodzakelijk is om je premie aan te vragen voor zonnesystemen vanaf 1 juli 2017. 

Meer info nodig?

In zowel Temse als Roeselare heeft Sack Zelfbouw een showroom, al kan je ook gewoon de gratis Bouwplanner*, een handige gids voor je zelfbouwplannen, aanvragen via onderstaande link.

Klik hier voor de gratis bouwplanner

 
* Zolang de voorraad strekt, 1 bouwmap per bezoeker
 

door Joris Bosseloo

 
{{NEWSLETTER_BOX}}