Ontvang gratis meerdere offertes voor uw renovatieproject

25/02/2019

Jaimy by Belfius is een 100% onafhankelijk Belgisch platform dat particulieren gratis in contact brengt met professionele vakmensen voor renovatie- of herstelprojecten binnenshuis. Eenvoud en efficiëntie gegarandeerd!

Denkt u momenteel na over hoe u de volgende werken moet aanpakken? Zoek niet verder. Het platform Jaimy, gelanceerd door de bank Belfius zal uw leven veel gemakkelijker maken. Met enkele duizenden vakmensen die er al gebruik van maken, helpt Jaimy u om de professionals te vinden die in alle vertrouwen uw werken uitvoeren en van uw huis een klein juweel maken. Het is slechts een kwestie van enkele muisklikken om een opdracht in te dienen, en slechts een paar uur om de eerste offertes van de vakmensen te ontvangen.

Het Jaimy platform omvat momenteel 5 categorieën: schilderen & decoreren, elektriciteit, plaatsen van ramen, timmerwerk en loodgieterij. Toch is het de ambitie van de jonge start-up om onder leiding van Belfius nieuwe categorieën van vaklui toe te voegen met betrekking tot de renovatie van uw woning.

Voor professionele vakmensen is Jaimy een praktische en vrijblijvende manier om het prospectiewerk uit handen te geven. De vakman betaalt immers voor elke missie waarvoor hij besluit zich kandidaat te stellen. Zo ondersteunt Jaimy de activiteit van Belgische vakmensen.