5 natuurlijke (en goedkope) producten om uw huis te onderhouden!

23/01/2020

Het is helemaal niet nodig dure producten te kopen om uw huis te onderhouden! Er bestaan namelijk heel wat natuurlijke alternatieven die u een flinke besparing opleveren en bovendien helemaal niet chemisch zijn!

Witte azijn

via GIPHY

Geloof het of niet, maar dit is een uitstekende ontgeurder voor het huis! Plaats een glas met witte azijn centraal in de kamer om de geur van een asbak, visgeur uit de keuken of vochtigheidsgeur tegen te gaan. Vaarwel slechte geurtjes!

Natriumbicarbonaat

via GIPHY

Natriumbicarbonaat is zeer bekend als een kuisproduct dat voor zowat alles kan dienen. Ik plaats bijvoorbeeld een beetje ervan in de koelkast om slechte geurtjes te verwijderen…. Inderdaad, nog eens die slechte geurtjes!

Citroen

via GIPHY

We houden van citroen in onze dranken, maar ze kan u ook een goede dienst bewijzen bij het verwijderen van vlekken! Zowel voor de vaat als voor het schoonmaken van een werkblad volstaat het enkele druppels in het water op te lossen, en klaar is Kees!

Zout

via GIPHY

Als u de indruk heeft dat uw huisgemaakte onderhoudsproducten niet efficiënt genoeg zijn, voeg er dan een beetje zout aan toe! U zal merken dat uw azijn-citroen mix een onklopbare ontvetter wordt!

Olijfolie

via GIPHY

Ze is extreem voedend! En aangezien we zelfs een beetje olijfolie in ons haar doen als verzachter, kunnen we ze toch ook voor onze meubels gebruiken, niet? Ze zullen héél mooi glimmen!