6 tips om je dak inbraakveilig te maken

7/12/2017

Alleen al in oktober kwamen er in ons land zestien meldingen binnen van inbraken via het dak. Hoe wapen je je tegen deze trend? Wij zochten het voor je uit! Dit en veel meer over veiligheid en alarm lees je deze week op Livios.

Is jouw dak inbraakveilig? Wel met deze 6 tips!

Alleen al in oktober kwamen er in ons land zestien meldingen binnen van inbraken via het dak. Hoe wapen je je tegen deze trend? Wij zochten het voor je uit!

Lees meer

";Lachen, je staat op beeld!" Camera’s veroveren de huiskamer

Wist je dat er in ons land meer dan 200 woninginbraken per dag gebeuren? Vooral het najaar blijkt de periode bij uitstek. Van zodra het schemert, slaan dieven toe. Heb jij liever geen inbreker over de vloer? Dan is je woning maar beter goed beveiligd! En dat gaat vandaag verder dan een alarmsysteem.

Lees meer

Van basic tot high-end: dit betaal je voor een videofoon

Van een simpel beeldscherm tot geavanceerde toegangscontrole. De mogelijkheden van een videofoon zijn erg uiteenlopend. Net zoals de prijzen. Jurgen Van Zaelen van BTicino overloopt de prijskaartjes van de basismodellen tot en met de videofonen met… vingerscan.

Lees meer

KLUS: rookmelders installeren

In geval van woningbrand is snel reageren cruciaal. In de eerste plaats voor je eigen veiligheid, maar natuurlijk ook om je woning te redden. Rookmelders zijn in dat opzicht absoluut onmisbaar.

Lees meer

Brandgevaar! Zo maak je het verschil tussen leven en dood

Vorig jaar lieten 71 mensen het leven bij een woningbrand. Afgelopen week nog kwam een twintiger om in het West-Vlaamse Zedelgem, vermoedelijk door een oververhit verwarmingstoestel. Zeg nooit dat het niet bij jou kan voorkomen. Een stom toeval is snel gebeurd. Met deze tips – voor én na de brand – sluit je heel wat gevaren uit.

Lees meer

{{NEWSLETTER_BOX}}