Nog meer criteria om uw ideale woning te vinden op Immovlan.be!

9/12/2011

Immovlan.be pakt wederom uit met een nieuwe functionaliteit. Deze keer betreft het een verbetering van uw uitgebreide zoekmotor. Om uw zoekopdracht te verfijnen, hebben we extra filtermogelijkheden voorzien op de homepagina van uitgebreid zoeken. Internet/Wifi, garage, terras, tuin, zwembad, gemeubeld, kelder, enz… Maak uw keuze!

Deze criteria waren reeds beschikbaar op de resultatenlijst via de selectie-tool. Vandaag verbeteren we de zoekmotor op de homepagina en stellen we u onder de tab “Meer criteria” extra filtermogelijkheden voor die onmisbaar zijn bij het creëren van een resultatenlijst op maat. Details die het zoeken naar een ideale woonst nog eenvoudiger maken.

Hoe werkt het?

Ga naar: uitgebreid zoeken

Zelfs al is het niet verplicht in dit type zoekopdracht, raden we u aan van bij het begin reeds uw zoekopdracht te verfijnen met enkele basiscriteria (huis, appartement, kasteel, plaats, prijs, aantal kamers,…).

Klik vervolgens op “Meer criteria”; vink de vakjes aan die u interesseren; lanceer uw zoekopdracht en de resultatenlijst stelt u gefilterde panden voor die voldoen aan de gezochte criteria.

Daarna kan u de resultaten nog veder verfijnen door gebruik te maken van de verfijntools aan de linkerkant.

Immovlan.be, Wie zoekt, die Vlant. Wie Vlant,die vindt!