Happy Lifetime: Een nieuwe, oneindig menselijkere formule!

12/04/2021

Als onuitgegeven formule in België biedt Happy Lifetime een oplossing op maat wanneer je je kinderen wil verwennen of hen bij leven wil helpen bij hun projecten, of om te ontsnappen door een pied-à-terre te kopen aan zee of in Spanje. Of gewoon om je dagelijkse levenskwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

Herken je jezelf in deze omschrijving, dan is Happy Lifetime iets voor jou!

Een nieuwe formule, “Happy Lifetime” genaamd, is geboren en profileert zich als ideale oplossing! We vertellen je er meer over!

Door je huis of appartement te verkopen via Happy Lifetime, haal je voordeel uit de volledige waarde van je vastgoed, terwijl je er toch in blijft wonen. Ideaal voor ouderen die niet willen verhuizen naar een woonzorgcentrum, en het zorgt dat ze kunnen blijven in de woning waaraan ze gehecht zijn. De koper zal op zijn beurt hopen dat de verkoper zo lang mogelijk blijft leven.

Concreet zal de eigenaar, in plaats van een boeket te ontvangen en vervolgens een vast maandelijks bedrag, de volledige verkoopsom krijgen! Vervolgens komt hij overeen met de koper om hem huurgeld te betalen, waarvan het bedrag door de partijen onderling overeengekomen wordt in een contractuele akte.

De voordelen van deze formule?

  • Je ontvangt bij leven een groot kapitaal dat je kan gebruiken naar eigen goeddunken, waardoor je je pensioenjaren comfortabeler kan starten en eindelijk vervlogen dromen kan waarmaken!
  • Je dagelijkse leven wordt op geen enkele manier verstoord. Geen verhuis, geen nieuwe buurt, geen nieuwe gewoontes die je moet aankweken. Je blijft in de woning en de wijk waar je van houdt!

Sinds de lancering midden oktober kent de Happy Lifetime formule een groot succes. Heel wat investeerders hebben één of meerdere panden gekocht via ons systeem.

Meer info nodig? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

* Verplichte velden