De zoektocht naar uw bouwgrond?

18/02/2020

Het sleutel-op-de-deur bedrijf Team Construct begeleidt u in de zoektocht naar een bouwgrond en bied u de beste service.

Team Construct bouwt op uw grond of op bouwgronden dat ze reeds in portefeuille hebben en beschikbaar zijn voor verkoop.

Indien u de grond van uw dromen nog niet gevonden heeft; weet dat de aankoop van een grond een belangrijke stap is! Wees kritisch in uw zoektocht… Heel wat kandidaat-bouwers hebben een precies beeld over wat ze willen in termen van lokalisatie, woon-werkverkeer, school, openbaar vervoer… Wanneer men de locatie heeft gevonden moeten andere punten bestudeerd worden zoals de oriëntatie van de grond, omgeving, de prijs, niveauverschil…

U kan op de medewerkers tellen voor alle antwoorden op uw vragen! De vertegenwoordigers van Team Construct zullen vrijblijvend uw project bestuderen en nakijken:

  • Ligt de grond in overstromingsgevoelig gebied?
  • Ligt de grond in een collectief zuiveringsgebied of individueel ?
  • Zijn de rioleringen en aansluitingen aanwezig?
  • Kan het gewenste model volgens de stedenbouwkundige voorschriften?
  • Is de grond op hetzelfde niveau dan de straat?
  • Hebben we een hogere verluchte ruimte nodig? Moet er een ondergrondse garage worden voorzien? …

Indien er andere stappen ondernomen moeten worden op gebied van stedenbouw kunnen de experten u bijstaan en antwoorden op al uw vragen.

Eens al deze formaliteiten voldaan zijn kan u de bouw van uw sleutel-op-de-deur woning bij Team Construct met een gerust hart en al de nodige info starten.

Aarzel niet bijkomende informatie op te vragen door te mailen naar info@teamconstruct.be of door te bellen naar 02/556.47.56. Je krijgt de mogelijkheid een (gratis en vrijblijvende) afspraak te maken om samen te spreken over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden met Team Construct.