Hoe verkoop je onroerend goed op een succesvolle manier?

4/10/2018

Tussen de beslissing om een eigendom te verkopen en de ondertekening van de akte, zitten heel wat stappen waar lang niet iedereen in thuis is. Trevi biedt zijn expertise aan om die hele procedure een pak gemakkelijker te maken.

De procedure begint met een deskundige beoordeling van het onroerend goed door een deskundige. Het waarderen van een woning vereist veel ervaring en kennis, maar ook een zeer uitgebreide database. Na de evaluatie wordt een verkoopdossier opgesteld, waarin het huis tot in detail wordt beschreven. De kandidaat-koper kan dan de technische, juridische en administratieve aspecten van uw eigendom raadplegen.

De verkoop van onroerend goed

Trevi heeft een database van meer dan 400.000 aanvragen in het hele land. Om mensen te laten weten dat uw eigendom te koop staat, verbindt Trevi zich ertoe om er reclame voor te maken en dit met behulp van tools die aangepast zijn aan een voortdurend veranderende markt. Elk eigendom is het onderwerp van een aangepast mediaplan. Daarna is de tijd rijp voor bezoeken, die worden uitgevoerd in overeenstemming met uw schema en wensen.

De verkoop van úw eigendom

Het team van Trevi is getraind in commerciële onderhandelingen en zet zich in voor een transactie die in uw voordeel uitdraait. Van compromis tot actie: het agentschap begeleidt u in alle stappen.

Meer info nodig over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in en onze experts nemen contact met je op!

* Verplichte velden