Sanitair installeren: de 5 grootste fouten

13/09/2018 - Immovlan.be

Knutselen aan het sanitair is een enorm populaire bezigheid onder de doe-het-zelvers. Het is namelijk relatief gemakkelijk om zelf de installatie van je toilet, lavabo of douche in handen te nemen.

Welke missers zijn absoluut te vermijden? Dit en veel meer over sanitair en water lees je deze week op Livios.

Sanitair installeren: de 5 grootste fouten

Knutselen aan het sanitair is een enorm populaire bezigheid onder de doe-het-zelvers. Dat merken we ook in onze eigen klusrubriek. Het is namelijk relatief gemakkelijk om zelf de installatie van je toilet, lavabo of douche in handen te nemen. Toch kan het al meteen vanaf de eerste keuze flink misgaan. Roel Van den Eynde, marketingmanager bij zelfbouwfirma Easykit, begeleidt dagelijks nieuwbouwers en verbouwers. Welke missers zijn absoluut te vermijden?

Lees meer

Populaire ‘tangtwisters’ om snel te leren

Een lekkende kraan of een verstopt toilet, het zijn niet de meest aangename problemen die in huis opduiken. Gelukkig bestaat er voor de meeste sanitairmankementjes een simpele oplossing. We verzamelen voor jou alvast de vijf meest gelezen sanitairklussen op Livios. Het toilet is duidelijk een vaste klant. Tangen en sleutels in de aanslag!

Lees meer

Wat kost een regenwaterinstallatie?

Besparen is hét sleutelwoord voor elke (ver)bouwer. Met een regenwaterinstallatie bespaar je op je waterfactuur door regenwater te gebruiken voor je toilet, de wasmachine, de tuin … Hoeveel kost de hele installatie? We vroegen het aan Philippe Courcelle, adviseur decentraal waterbeheer GEP Watermanagement uit Genk. De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Lees meer

Richtprijzen riolering en afvoer

Hoeveel betaal je voor dakgoten, een regenwaterput en afvoerleidingen? Wij sommen de richtprijzen voor je op.

Lees meer