Geconnecteerde keuken: 5 apparaten die uw gewoontes helemaal zullen veranderen!

7/08/2020

2020 staat niet synoniem voor vliegende auto’s, maar wel voor geconnecteerde keukens. Die zorgen ervoor dat u tijd kan winnen, nieuwe recepten kan ontdekken, uw comfort verbeteren en uw voedingswaren beheren. Dit zijn vijf hightech innovaties om uw keuken mee te pimpen.

1. De multikoker

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Magimix France (@magimix) le

Geliefd door velen, zorgt de multikoker voor blijdschap bij liefhebbers van snelheid tijdens het koken. In een handomdraai bereidt deze robot voor u smakelijke gerechten. Stomen, stoven, bakken of blenden, hij helpt u bij al uw culinaire wensen.

2. De wijnklimaatkast

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Smeg France (@smeg_france) le

Smeg zorgt ervoor dat u uw wijnklimaatkast van op afstand kan bedienen via de  SmegConnect applicatie. U kan uw wijnvoorraad op eender welk moment van de dag beheren, van overal! Smeg zorgt ervoor dat u de serveer- en stockagetemperatuur kan regelen, met bovendien als kers op de taart: de wijnkaart delen met uw vrienden, via Facebook!

3. De koelkast

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Samsung Belgium (@samsung_be) le

Als uitvinding die eerder bedoeld is om verspilling tegen te gaan, biedt de geconnecteerde koelkast een zicht op zijn inhoud. Zo vermijd u om meerdere keren dezelfde voedingsmiddelen te komen en ze te moeten weggooien. Dankzij de interactieve interface kan u uw memo’s, foto’s en berichten delen.

4. Potten en pannen

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Tefal (@tefal_france) le

Sensoren om de temperatuur te checken, meerdere bakwijzen en een alarm bij aanbakken: er is geen enkele uitvlucht meer om niet te koken!

5. De koffiemachine

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Philips Benelux (@philipsbenelux) le

Een koffie bestellen met uw telefoon? Voortaan is het mogelijk dakzij de La Saeco GranBaristo Avanti. Cappucino, Latte Macchiato, espresso en nog zoveel andere soorten koffie zijn een feest voor uw smaakpapillen. Wifi is niet nodig, alles verloopt via een beveiligde bluetooth-verbinding.