5 stylingtips voor je keuken

24/01/2020 - partner: Immovlan.be

Tel maar eens uit, je brengt heel wat tijd door in je keuken. Wat investeren in de uitstraling van je keuken is dan ook geen overbodige luxe. Met deze 5 stylingtips geef je je keuken een upgrade en wordt koken nog net dat tikkeltje leuker.

1. Ga aan de slag met tegeltjes

Wist je dat glanzende tegeltjes licht weerkaatsen en daardoor je keuken groter laten lijken. Zeker als je in een kleine ruimte met de potten en de pannen aan de slag moet, is dit een waardevolle tip. Bovendien kun je met tegels mixen en matchen, groot, klein en zelfs verschillende vormen.

2. Zet borden en keukengerei in het zicht

Zeker als je net geïnvesteerd hebt in prachtige borden, is het toch zonde om al dat mooie keukengerei in kasten weg te stoppen? Met een bordenrek zet je ze in de picture in je keuken, maar bijvoorbeeld ook je olie, peper- en zoutvat en andere leuke hebbedingen kunnen perfect gepresenteerd worden op het keukenblad.

3. Investeer in mooie apparatuur

Een prachtige losstaande koelkast of een oven die een lust is om naar te kijken. Investeer in mooie, kwalitatieve toestellen die er fantastisch uitzien en je keuken krijgt vanzelf een upgrade. Hetzelfde is van toepassingen op de waterkoker, broodrooster en ga zo maar door. Mooie apparatuur is een plezier om mee te werken.

4. Ga aan de slag met je handgrepen

Zit je nog met standaard handgrepen op de keukenkasten? Vervang ze door leukere exemplaren. Een minimale investering, een maximaal effect. Goud, koper of zwart: kies wat past bij de kleur van je keuken en geef je kasten wat extra pigment.

5. Leuke accessoires

Enkele leuke accessoires in de keuken, kunnen deze ruimte een persoonlijke touch geven. Overdrijf niet, want dan wordt het al snel een rommeltje. Een paar leuke theedoeken, een mooi prikbord of misschien wel plant die in het oog springt. De mogelijkheden zijn enorm.