5 keukens op Instagram die je zullen betoveren!

10/10/2019

Instagram wordt steeds meer een inspiratiebron voor interieur en decoratie. Het bewijs? Onderstaande 5 keukens die we op het netwerk gevonden hebben, zullen je ongetwijfeld betoveren!

1. Groene oase

Deze keuken is beperkt tot een centraal eiland waarop alle noodzakelijke functionaliteiten aanwezig zijn. Het sobere meubel, de enorme vloertegels en vooral de glazen muuropeningen met een prachtig zicht op het bos zijn de sterke punten van deze keuken. Een keuken die niet op een keuken lijkt!

2. Onder het dak

Heb je geen enorme ruimte omringd door groen? Geen zorgen, zelfs in een dakappartement kan je een mooie keuken zetten. Hier zie je het bewijs, in dezelfde grijze tinten als het houtwerk. Deze industriële en rustieke look is een van de meest geslaagde verwezenlijkingen!

3. In de lengte

De keuken afscheiden van de rest van de woning met een enorme glazen muur om zo een nauwe, lange ruimte te creëren is op z’n minst gezegd moedig. Maar liefhebbers van soberheid zullen het resultaat zeker weten te smaken.

4. Marmer en industriële look

De industriële look is momenteel erg in. Sommigen aarzelen niet om marmer te gebruiken of een tegel met marmermotief om die look te bereiken. En nee hoor, marmer betekent niet altijd “bling bling”.

5. Wat warmte

Lijken al die keukens je wat koel? Van dit exemplaar krijg je het gegarandeerd warm! Hout is duidelijk nog niet uit de mode…