Deze 6 keukenapparaten die u snel onmisbaar zult vinden

6/06/2019

De keuken is een sfeervolle plaats waar we elkaar graag ontmoeten om een lekkere maaltijd en gezellige momenten met familie te delen. Als de meest voorkomende huishoudelijke apparaten zich in deze woonruimte bevinden, kunnen we ook nog andere toestellen in de kijker zetten. Toestellen die misschien minder frequent van nut zijn, maar vooral plezier bieden.

De elektrische juicer.

Een vruchtensapje zelf persen, kan zijn charme hebben als je slechts met twee bent, maar voor een gezin met meerdere kinderen is het een ander verhaal! Met een investering van 100 euro beschikt u over bijna professionele apparatuur. Zet gewoon één helft op de kop van de sapcentrifuge, laat de hendel zakken en de appelsien is na enkele seconden geperst.

De stoomkoker

De stoomkoker is een trendy gereedschap voor het bereiden van een gezonde en zeer caloriearme gerechten. Groenten vinden hun plaats in deze stoomkoker, maar ook kan u een stukje vis toevoegen. Een model waarin u de manden kunt stapelen, neemt minder ruimte in beslag.

Raclettetoestel

De must-have racletteset is altijd binnen handbereik. Voor degenen die minder vormen leuk vinden, is een steengrill een goed compromis. Degenen die van kaas houden, zullen de lagere compartimenten gebruiken en vleesliefhebbers de bovenste plaat. Deze raclette-steengrill-avonden garanderen pure gezelligheid.

Soepmaker

De soepmaker of soepmachine is ook erg populair, hoewel sommigen de voorkeur geven aan de pot en mixer. In je machine hoef je alleen de gesneden groenten en het bouillonblokje in het water te dompelen. In 30 minuten staat uw gemengde soep of stukjes klaar om geproefd te worden. Sommige apparaten houden de soep zelfs een uur of twee warm.

Keukenrobot

De keukenrobot voert een heleboel taken uit om u te helpen bij het koken. Hij bereidt geen gerechten, maar kan kneden, kloppen, kloppen, hakken, mixen, … Weet dat u nog steeds een beetje geld moet uitgeven om een ​​stevig en krachtig model aan te schaffen.

Pannenkoekmaker

Zeker, het is niet moeilijk om op het vuur de pannenkoeken te bakken, maar met een speciaal ontworpen hulpmiddel, zullen uw pannenkoeken prima zijn, goed gebakken en ontegensprekelijk lekker. In dezelfde stijl zijn er ook wafelijzers en croque-monsieur machines. Tot slot, voor degenen die echt een volledige keuken willen, vergeet niet de wok, de rijstkoker, het fondueset, de keukenweegschaal, de hakmolen en de broodmachine. Smakelijk!