Dit zijn de keukentrends van 2019!

17/01/2019

Op zoek naar een nieuwe keuken? Witte keukens blijven populair, maar nieuwe materialen, kleuren en bijhorende accessoires doen hun intrede.

Samen met Inge Moerman van Dovy overlopen we de keukentrends van 2019. “We zijn massaal op zoek naar rust en evenwicht en dat vinden we terug in de kleuren en materialen in de keuken.” Dit en veel meer over keukens lees je deze week op Livios.

Wedstrijd: win een Blanco-mengkraan

Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. In 2019 brengt Blanco kleur in je keuken. Dat doet het bedrijf dankzij hun innovatieve spoeltafel SITY XL 6 S, de twee bijbehorende accessoires en de Blanco VIU-S mengkraan.

Lees meer

Met deze tips benut je je kleine keuken optimaal

Een kleine keuken hoeft geen nadeel te zijn: je deelt hem gewoon efficiënt in. Ontwerpster Sanne Clous van Van Marcke nam onlangs zo’n kleine keuken onder handen. Dankzij enkele handige ontwerptrucs benutte ze de beschikbare ruimte optimaal. Bovendien maakte ze de keuken zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Hier ontdek je hoe ze dat voor elkaar kreeg.

Lees meer

Dit zijn de keukentrends van 2019!

Op zoek naar een nieuwe keuken? Witte keukens blijven populair, maar nieuwe materialen, kleuren en bijhorende accessoires doen hun intrede. Samen met Inge Moerman van Dovy overlopen we de keukentrends van 2019. “We zijn massaal op zoek naar rust en evenwicht en dat vinden we terug in de kleuren en materialen in de keuken.”

Lees meer

“Een keukenkraan kiezen? Dat doe je niet in 1-2-3”

90 keer! Zo vaak draaien we onze keukenkraan op een dag open en dicht. Het is dan ook een van de belangrijkste elementen in elke keuken. Gelukkig weet Steven Van Tichelen, managing director van Quooker, waar je op moet letten bij het kiezen van een kraan.

Lees meer