Caroline en Andy twijfelen: koken op inductie of gas?

31/05/2018

Caroline en Andy uit Kortenaken gaven hun keuken een reusachtige make-over. Ook hun antieke keramische kookplaat moest eraan geloven, al duurde het een tijdje voordat ze een geschikte vervanger vonden. “Ik werd verliefd op een prachtig designtoestel op gas”, vertelt Caroline. “Maar dankzij een vriendin kwam ik in contact met de inductietechniek.” Benieuwd waar ze vandaag hun lievelingsgerechten op bereiden? Dit en veel meer over badkamer- en keukenrenovatie lees je deze week op Livios.

Dag spiegel, hoe gaat het met mij? “De toekomst is digitaal”

Als het tijd is om je badkamer grondig te renoveren, stap dan nú mee op de digitale trein. Dat is althans de visie van Jean-François Koeune, general manager van Grohe. “Digitale toepassingen zullen onze dagelijkse routines verbeteren.”

Lees meer

Authentieke materialen in je badkamer? Perfect mogelijk met deze tips

Natuursteen, hout, geëmailleerd staal, allemaal authentieke materialen met tonnen uitstraling. Maar wat als je deze materialen wil gebruiken in je badkamer? Goed nieuws: dat is geen enkel probleem! Deze experts vertellen over vooroordelen, de belangrijkste eigenschappen en waar je zeker op moet letten.

Lees meer

Caroline en Andy twijfelen: koken op inductie of gas?

Caroline en Andy uit Kortenaken gaven hun keuken een reusachtige make-over. Ook hun antieke keramische kookplaat moest eraan geloven, al duurde het een tijdje voordat ze een geschikte vervanger vonden. “Ik werd verliefd op een prachtig designtoestel op gas”, vertelt Caroline. “Maar dankzij een vriendin kwam ik in contact met de inductietechniek.” Benieuwd waar ze vandaag hun lievelingsgerechten op bereiden?

Lees meer

Wat kost een keramische wastafel?

Je badkamer pimpen met een nieuwe wastafel? Dan is de kans groot dat je heel wat keramiek tegenkomt tijdens je zoektocht. Dit is en blijft een populair product in de badkamer. Maar hoeveel betaal je hiervoor? We vroegen het aan Steve Souverijns, marketing manager bij Duravit.

Lees meer

Een frisse wind in je keuken met een nieuw werkblad

Heb je net een nieuwe woning gekocht, maar past de keuken niet bij jouw stijl? Of ben je simpelweg uitgekeken op je keuken? Dan kan je deze ruimte eenvoudig in een nieuw kleedje steken door je keukenwerkblad te renoveren. Inge Moerman van Dovy Keukens en Jonas Vermander van Dils & Mander gidsen je langs de mogelijkheden.

Lees meer