Veilig investeren in nieuw vastgoed: 15 jaar lang met een gegarandeerd rendement van 3%

4/10/2018

Wilt u investeren in onroerend goed? Trevi biedt de formule ";Trevi Valuable Invest" aan die 15 jaar lang een rendement van 3% garandeert.

Het succes van uw investering berust op 6 pijlers: een gegarandeerd rendement van 3% geïndexeerd op 15 jaar, een verlaagd BTW-tarief van 12% (in plaats van 21%) op uw aankoop, een totale vrijstelling van onroerende voorheffing, een volledig en geïntegreerd beheer van de verhuur, een opknapbeurt aan het einde van de huurovereenkomst en tenslotte de gegarandeerde meerwaarde.

De eerste stap is het selecteren van een nieuw appartement. Trevi heeft een grote portefeuille van eigendommen, dus u vindt zeker wat u zoekt. Daarna volgt de ondertekening van het compromis bij de notaris. Trevi stelt vervolgens een huurovereenkomst voor 15 jaar op met een gewestelijke overheidsinstelling. Zodra de akte is ondertekend en de sleutels van het appartement zijn ontvangen, zorgt Trevi voor een onmiddellijk rendement.

De plaatsbeschrijving wordt vervolgens uitgevoerd door een onafhankelijke deskundige. De huursom wordt dan vastgelegd en de huursommen worden op uw rekening gestort. Aan het einde van de huurovereenkomst wordt opnieuw een plaatsbeschrijving uitgevoerd en wordt uw pand op kosten van de

De plaatsbeschrijving wordt vervolgens uitgevoerd door een onafhankelijke deskundige. De huursom wordt dan vastgelegd en de huursommen worden op uw rekening gestort. Aan het einde van de huurovereenkomst wordt opnieuw een plaatsbeschrijving uitgevoerd en wordt uw pand op kosten van de huurder gerepareerd.

Meer info nodig over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in en onze experts nemen contact met je op!

* Verplichte velden