Investeren in een nieuw appartement aan het kanaal in Brussel?

29/05/2018

Canal Wharf heeft een groot aanbod appartementen, gaande van studio’s tot flats met 3 slaapkamers. Elke unit beschikt over een comfortabel terras en biedt een magnifiek zicht op het kanaal, de kade en de omliggende parken van Brussel…

Canal Wharf mag dan wel in Brussel centrum liggen, het is een kalme en tegelijk erg bereikbare buurt, vlakbij de kleine Brusselse ring en het Noordstation. Voor potentiële huurders een toplocatie…

Deze ";triple A" wijk is aan een serieuze heropleving bezig en geniet volop van nieuwe investeringen, zowel publiek als privé. We durven zelfs over de toekomstige ‘hipste wijk van Brussel’ spreken.

Investeren = meerwaarde verzekerd

Dé sleutel om meerwaarde te creëren, is een locatie vinden met toekomstperspectief. Binnen een straal van 500m rond Canal Wharf zal je alvast de volgende trekpleisters tegenkomen:

– Het nagelnieuwe museum voor moderne kunst « Kanal » (de oude Citroën-garage) met meer dan 36.000 m² oppervlakte, het belangrijkste Brusselse culturele project van de laatste decennia.

– Het Becopark, ruim 2,5 hectare groot, ideaal voor natuur- en sportliefhebbers.

– De Picardbrug, een fiets- en voetgangersbrug langs het kanaal en het toekomstige Becopark.

En laat ons natuurlijk ook Tour & Taxis niet vergeten, de site die de afgelopen jaren verschillende vernieuwingen heeft doorgemaakt, met inbegrip va, nieuwe winkels en restaurants. Ook de Vlaamse overheid heeft zich in Tour & Taxis genesteld.

AG Real Estate, partner in immobiliën

Geniet van de ervaring en know-how van de grootste immomakelaar van België.

Investeren in alle sereniteit

AG Real Estate stelt het « AG Investor’s Pack » voor. Met dit pakket krijg je 3 jaar lang huurbeheer, een verzekering tegen niet-betaalde huur en rechtsbijstand. Zo ben je zeker van je investering, zonder zorgen.

Meer info nodig? Vul onderstaand formulier in en onze experts nemen contact met je op!

* Verplichte velden