Optimaliseer je ruimte met een hoekbureau

12/07/2021

Wil je een bureau in een kleine ruimte plaatsen, zonder die te vol te zetten? Een hoekbureau is een praktisch en functioneel alternatief dat nog te vaak vergeten wordt.

Matelpro

Met een hoekbureau, of je nu gaat voor een modern exemplaar of een van klassieke materialen, kan je een kleine kamer, een gang of de inkomhal optimaliseren door de ruimte te benutten waar de twee muren samenkomen en die anders verloren gaat. Naast een optimalisatie van de ruimte, biedt een hoekbureau je woning ook een nieuwe werkplek.

Polyvalent!

Of je hem nu alleen gebruikt of met meerdere personen, een hoekbureau kan, meer nog dan een klassiek bureau, aangepast worden aan je noden en wensen. Je kan er op je gemak aan werken, zelfs met twee. Het is namelijk mogelijk om twee stoelen te zetten in de hoeken om twee personen een werkplek te geven.

Een hoekbureau zal ook voldoen aan de noden van wie graag ruimte in overvloed heeft om verschillende documenten neer te leggen, een printer te installeren of een twee computerscherm kwijt te kunnen. Zo kan je je verschillende taken in alle rust doen, zonder de vloer of een tweede of zelfs derde stoel te moeten gebruiken.

Voor elk wat wils

Verschillende types van hoekbureaus zijn beschikbaar bij meubelspecialisten: modern, elegant, esthetisch, allemaal zijn ze ook praktisch in gebruik. Dankzij het brede aanbod vind je er ongetwijfeld een die past bij je decoratie. Een hoekbureau zal je helpen heel wat plaats te besparen door een kleine ruimte meer waarde te bieden.