Uitgerekend: wat kost een binnendeur?

24/06/2019

Nieuwe binnendeuren geven je interieur een frisse look. Dit en veel meer over binnendeuren en trappen lees je deze week op Livios.

Uitgerekend: wat kost een binnendeur?

Afhankelijk van je keuzes varieert het prijskaartje sterk. Hoe ver kan je gaan? En welke elementen bepalen de uiteindelijke kost? Lieselotte Jacobs van Jacobs Binnendeuren in Ninove doet de uitleg. De vermelde prijzen zijn inclusief opmeting, plaatsing en transport, exclusief btw.

Lees meer

Trappenwoordenboek: hoe goed scoor jij?

Bordes, balusters, de tredeneus… Geen idee waar deze termen op slaan? Hoog tijd om je trappenjargon wat bij te schaven. Wij trekken ons trappenwoordenboek voor je open.

Lees meer

Welke trap past het best bij jouw interieur?

Trappen heb je in alle maten, materialen, vormen en kleuren. Of je trap puur functioneel moet zijn of ook in het oog mag springen, bepaal je helemaal zelf. Verkies je een eenvoudige trap of ga je voor een echte eyecatcher met geïntegreerde verlichting en opbergruimte? Ontdek hier welk type het best bij jouw interieur past. En vergeet je kelder- en zoldertrap niet!

Lees meer

Zo geef je je binnendeuren een nieuwe look

Verander je van interieurstijl of zijn je binnendeuren niet meer van de bovenste plank? Afhankelijk van je budget kan je nieuwe binnendeuren aanschaffen of je bestaande exemplaren een make-over geven. De tweede optie is een goedkoper en duurzamer alternatief: je hoeft namelijk alleen je verf en eventueel een nieuwe klink aan te schaffen. Bovendien kies je zelf het design, de kleuren en de afwerkingsmaterialen om je deuren weer perfect bij je interieur te laten aansluiten. Wil je weten wat mogelijk is? Ontdek het hier.

Lees meer

Binnendeur verven

Het verven van binnendeuren is een van de meest voorkomende verfklussen. Een nieuw likje verf is dé manier om het aanzien van een kamer in geen tijd te veranderen. Bovendien is het de ideale klus voor de beginnende doe-het-zelver.

Lees meer