Succesvol verven in 10 eenvoudige stappen

3/01/2018 - partner: Livios.be

8 op de 10 verbouwers verven zelf. Dat blijkt uit een enquête van Livios en Het Laatste Nieuws bij 1.500 verbouwers. Maar het is niet omdat je zelf aan de slag gaat met verf en kwast, dat je het ook altijd beter doet. Met deze tien ultieme tips van verfspecialist Alex De Meyer laat je niets aan het toeval over. Dit en veel meer over interieur lees je deze week op Livios.

Zelf verven? Van flop naar succes in 10 eenvoudige stappen

Acht op de tien verbouwers doen zelf verfwerken. Dat blijkt uit een enquête van Livios en Het Laatste Nieuwsbij 1.500 verbouwers. Maar het is niet omdat je zelf aan de slag gaat met verf en kwast, dat je het ook altijd beter doet. Met deze tien ultieme tips van verfspecialist Alex De Meyer laat je niets aan het toeval over.

Lees meer

Heb jij de ideale maten? Deze ruimte heb je nodig per kamer

De laatste twintig jaar bouwen we alsmaar kleiner. In 2000 had een vergunde nieuwbouw in Vlaanderen een oppervlakte van 160 m², vandaag is dat nog slechts 133 m². En in Wallonië amper 129 m². Maar betekent een kleinere oppervlakte ook een lager wooncomfort? Hoeveel ruimte heb je écht nodig om comfortabel te wonen? Met deze ontwerptips van drie architecten haal je het maximum uit je bouwplan!

Lees meer

De 3 grootste fouten bij het plaatsen van een betonvloer

Een strakke look, makkelijk in onderhoud en ideaal voor vloerverwarming. Met die troeven verovert de betonvloer de harten van steeds meer (ver)bouwers. Voor een piekfijn resultaat is een correcte plaatsing cruciaal. Noël Naert van Infobeton wijst ons op wat er mis kan lopen.

Lees meer

Behangen met verve: zo begin je eraan

Van plan om te behangen? Neem dan zeker de volgende behangtips in acht.

Lees meer