Zin om je woonst nieuw leven in te blazen? Bezoek dan zeker de beurs COCOON!

16/11/2018

Thuis, een plaats waar we tot rust kunnen komen, een plaats waar we écht ons zelf kunnen zijn, dé plaats waar we allemaal nood aan hebben. Een cocon waarin we aan de drukte ontsnappen en onszelf kunnen ontplooien.

Kleine veranderingen kunnen al een grote impact hebben op het creëren van deze veilige haven. Vaak volstaat het om een kleur toe te voegen die ons raakt, een voorwerp met een verhaal in huis te halen, een gedurfde mix van stijlen toe te passen, … Het zijn allemaal elementen die men kan ontdekken op COCOON, de woon- en interieurbeurs.

Van 17 tot 25 november 2018 opent COCOON de deuren voor de 29ste editie. Deze zal plaatsvinden in Brussels Expo. Ieder jaar pakken de exposanten en organisatoren van de beurs uit met de decoratietrends van nu en voor de toekomst. Anno 2018 zijn interieurs doordacht, kleurrijk en meer dan ooit gepersonaliseerd, om zo iedereen thuis een goed gevoel te bezorgen. “De aankleding van ons interieur is net zo belangrijk geworden als de manier waarop we ons kleden. Wie zijn of haar interieur naar eigen smaak en met favoriete kleuren inricht, zorgt voor zichzelf,” stelt Marie Franck, marketingverantwoordelijke bij beursorganisator Fisa. Tijdens COCOON krijgen bezoekers de kans om inspiratie op te doen en om te ontdekken hoe makkelijk het is om hun interieur een heel eigen twist te geven en zich er toch goed in te voelen.

Dit jaar staan op COCOON 3 decotrends centraal.

Breng uw interieur op smaak met curry! Dé trend van het moment: de kleur curry. Het past prachtig bij alle kleuren en materialen en dus ook bij elke stijl. Curry is intens, fris en licht. Ideaal voor een gezellige, maar tegelijk energieke sfeer via bescheiden toetsen óf een total look. Voeg meer curry toe aan je leven en beperk je niet enkel tot de keuken.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Spiegels creëren een gevoel van ruimte in huis. In Feng Shui spelen ze een belangrijke rol als symbool van harmonie en waarheid, aangezien ze ons een waarheidsgetrouw beeld van onszelf gunnen. Spiegels bieden tal van mogelijkheden, of je nu kiest voor 1 grote spiegel, 3 kleine spiegels of een combinatie van verschillen soorten en vormen. Op COCOON ontdekken bezoekers hoe ze spiegels optimaal in hun interieur kunnen integreren. Waarom het simpel houden als het ook wat extra kan.

Voorwerpen met speciale vormen, opvallende kleuren of een mix van stijlen kunnen meteen een artistieke blikvanger worden. Door ze een speciale plaats in ons huis te geven, maken we van ons thuis in no time een kunstgalerij. Kunst wilt niet altijd zeggen dat je grote uitgaven moet doen of grote veranderingen moet aanbrengen aan je interieur. Ook dat is COCOON: inspiratie opdoen en uw interieur vernieuwen dankzij de aankoop van betaalbare decoratieve accenten. Wanneer een decoratief object een kunstwerk wordt… zomaar.

Afspraak van 17 – 25 november in Brussels Expo!