5 tips voor een supercool toilet

10/04/2018 - Immovlan.be

Het kleinste kamertje, de wc dus, ziet er in een gemiddeld Belgisch huis tegenwoordig veel moderner uit dan enkele decennia geleden. Sta jij niet te springen voor dure ingrepen zoals een nieuwe pot of lavabo maar wil je je toilet wel een complete make-over geven (die op Instagram veel likes oplevert)? Geen probleem met deze 5 tips!

guff.com

1. Krabbelen op de muur

Maak de muren donker maar laat de rechtermuur wit en schrijf of verf met dikke letters een hartverwarmende, inspirerende of knotsgekke boodschap in het midden van de muur. Leg voor je gasten een zwarte stift klaar. Drie donkere muren en één witte… En krabbelen maar!

domfreechep.us

2. Hang een gebruiksaanwijzing op

Een grappige gebruiksaanwijzing over “hoe je naar het toilet” moet, al dan niet zelfgemaakt, is altijd grappig en kan zelfs als leesvoer gelden. Wie vooral wc-etiquette hoog in het vaandel draagt, kan zo’n plaatje met een grappige ondertoon voorzien.

Pinterest.com

3. Ga voor een coole, stijlvolle of grappige wc-bril…

Een wc-bril vervangen, is geen grote opgave. Trouwens, welke huisbezoeker zal géén glimlach op zijn of haar gezicht krijgen als even gedacht wordt dat er spinnen uit de pot kruipen…

Toiletrolhouder Polaroid
Coolgift.com

4. … een coole, stijlvolle of grappige wc-rolhouder!

Ja, ook wc-rolhouders bestaan in verschillende thema’s. Moeten de velletjes uit een vintage Polaroid-fototoestel komen of uit de mond van een of ander angstaanjagend beest?

Pinterest.com

5. Werk in thema

In de sfeer van de wc-bril blijven, is een grote aanrader. De mogelijkheden zijn, zoals je je wel kan inbeelden, zeer uitgebreid. Zo kunnen bijvoorbeeld fans van Star Wars kunnen hun kleinste kamertje volledig naar wens inrichten – met een lichtzwaard als wc-borstel, uiteraard!