Weg met fijnstof voor 1.800 euro? “Dit systeem kan de toekomst veranderen”

30/11/2017

“Elk jaar overlijden in ons land 9.000 mensen ten gevolge van slechte luchtkwaliteit. Op wereldvlak vallen er zelfs meer doden door luchtverontreiniging dan door malaria, aids en tuberculose samen. Schadelijke minieme stofdeeltjes, fijnstof, spelen hier een kwalijke rol in.” Dit en veel meer over verwarmingstechnieken lees je deze week op Livios.

Vaarwel fijnstof voor 1.800 euro? ";Dit systeem kan de toekomst veranderen"

“Elk jaar overlijden in ons land 9.000 mensen ten gevolge van slechte luchtkwaliteit. Op wereldvlak vallen er zelfs meer doden door luchtverontreiniging dan door malaria, aids en tuberculose samen. Schadelijke minieme stofdeeltjes, fijnstof, spelen hier een kwalijke rol in.”

Lees meer

Douchewarmtewisselaar: energie besparen en wellness gaan hand in hand!

In de badkamer staat alles de laatste jaren in het teken van ecologie. Wil je écht besparen? Snoei dan niet alleen in je waterverbruik, maar ook in de energie voor het opwarmen van je sanitair water. Onbegonnen werk? Toch niet: met een douchewarmtewisselaar koppel je het nuttige aan het aangename!

Lees meer

Nog niet voldoende budget voor een warmtepomp? Zo hou je alle opties open

Je gaat (ver)bouwen, maar hebt niet het budget om een warmtepomp te installeren. Hoe hou je alle opties open?

Lees meer

Uitgerekend: wat kost een stookolieketel?

Een nieuwe stookolieketel is ongeveer 30% zuiniger dan je oude model. Een uitstekende zaak voor je energieverbruik en dus ook voor je portemonnee. Maar wat kost dat dan? Met Informazout overlopen we de belangrijkste elementen die invloed hebben op de prijs.

Lees meer

{{NEWSLETTER_BOX}}