Grote première: bespaar 545 euro dankzij Immovlan et Wikipower

25/09/2020

545 euro! Dat is hoeveel u zou kunnen besparen met ons initiatief. We leggen u uit hoe…

Immovlan stelt voor het eerste een groepsaankoop voor energie voor aan zijn community. Dit initiatief kan er effectief voor zorgen dat meer dan 10.000 huishoudens hun totale factuur met 545 euro verlagen (gemiddeld 245 euro op het energietarief en gemiddeld 300 euro voor telecomabonnementen). Om dat objectief te bereiken, werken we samen met Wikipower, specialist in het organiseren van groepsaankopen voor energie, duurzame oplossingen en telecommunicatie.

Het concept is eenvoudig: een zo groot mogelijk aantal huishoudens groeperen om zo een voordelig groepstarief voor hen te onderhandelen. De leden van de Immovlan-community kunnen zo besparen op hun elektriciteits- of gascontract en op hun telecomabonnement (internet, televisie, telefoon, GSM). Ze kunnen ook genieten van interessante voorwaarden op de installatie van zonnepanelen of isolatiewerken als ze dat willen. Inschrijven is gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee.

Dit is het juiste moment om van leverancier te veranderen!

De elektriciteits- en gasprijzen zijn sterk gedaald dankzij de lockdown. Anderzijds herinnert de CREG eraan dat 638.000 huishoudens ‘slapende’ contracten hebben en dus tarieven betalen die niet meer overeenkomen met de marktrealiteit. Er is dus een groot potentieel voor besparing!

Groen en lokaal!

Dit initiatief is voor ons de kans om duurzame oplossingen te promoten. De elektriciteit die aangeboden wordt in de groepsaankoop is gecertificeerd hernieuwbaar en geproduceerd in België.

Geïnteresseerd? Dit zijn de 3 fases!

  • Inschrijving (1 september — 25 oktober): gratis en zonder verplichting inschrijven kan via de site immovlan-energie.be, of telefonisch op het nummer 02 315 58 48.
  • Het aanbod wordt verstuurd (vanaf 4 november): de ingeschreven huishoudens en bedrijven ontvangen hun gepersonaliseerd aanbod vanaf het begin van de maand november.
  • Aanvaarding van het aanbod (4 november — 30 november): na het aanbod ontvangen te hebben, is elke deelnemer vrij om het te aanvaarden. Deze stap neemt maar enkele minuten in beslag.

Wat telecom betreft, zonnepanelen en isolatiewerken, is het aanbod al bekend en zal meegedeeld worden bij inschrijving.

Hoe meer mensen ingeschreven zijn, hoe beter de onderhandelde voorwaarden: aarzel dus niet!

Waarom?

Bij Immovlan, ijveren we om ons aanbod voor nieuwe huiseigenaars te diversifiëren. Vandaag al bieden we een reeks bijkomende diensten, zoals de simulatie van woonkredieten. Het toevoegen van een groepsaankoop voor energie en telecom zorgt ervoor dat we ons aanbod kunnen verrijken met een bijkomende oplossing, voor de aankoop van een nieuw huis.

Schrijf hier in!