Een (energie)zuinige toekomst tegemoet? “2020 hét jaar voor zonnepanelen”

19/12/2019 - partner: Livios.be

De bouwsector is de op één na grootste CO2-uitstoter van België. Om de klimaatdoelstellingen op korte en lange termijn te behalen, moeten zowel gezinnen als bedrijven voluit inzetten op duurzame technieken.” Aan het woord is Patrick O, CEO van Viessmann Belgium. Benieuwd hoe jij kan meehelpen aan een energiezuinige toekomst? Ontdek het hier.

Hoe bouwen en wonen we in het volgende decennium? 3 experts blikken vooruit

Vroeger kocht je meubels die heel je leven meegingen. Vandaag vernieuwen we graag ons interieur en kopen we continu nieuwe spullen bij. Zal onze manier van wonen in de toekomst veranderen? En wat zal het komende decennium brengen op het vlak van bouwen? Tijdens de Trend Forecast van King George delen drie experts hun verwachtingen voor de toekomst: toekomstverkenner Stefaan Vandist, designjournalist Jeroen Junte en verlichtingsexpert Bart Maeyens.

Lees meer

Een (energie)zuinige toekomst tegemoet? “2020 hét jaar voor zonnepanelen”

“De bouwsector is de op één na grootste CO2-uitstoter van België. Om de klimaatdoelstellingen op korte en lange termijn te behalen, moeten zowel gezinnen als bedrijven voluit inzetten op duurzame technieken.” Aan het woord is Patrick O, CEO van Viessmann Belgium. Benieuwd hoe jij kan meehelpen aan een energiezuinige toekomst? Ontdek het hier.

Lees meer

Vakwerk, tot in het kleinste detail

Met meer dan 10.000 gerealiseerde prefabwoningen is Huf Haus de grootste woningbouwer in Duitsland. Maar ook in heel wat andere landen wonen duizenden mensen in een Huf Haus. Omdat de firma nu ook de Belgische markt gaat betreden, nodigden ze ons uit voor een bezoek aan hun prefabatelier in Hartenfels.

Lees meer

Dit is de top 10 van 2019!

Lijstjestijd! Ook bij Livios maken we een lijstje met de tien best gelezen artikels van dit jaar. Iets gemist? Hier vind je een kort overzicht van de populairste artikels volgens jullie.

Lees meer

Deze klussen zijn ideaal voor de kerstvakantie

Heb je enkele dagen vrij tussen kerst en nieuwjaar? De kerstvakantie is ideaal om eindelijk die klussen aan te pakken die je het hele jaar hebt laten liggen. Weet je niet waar en hoe je moet beginnen? We helpen je op weg!

Lees meer