Zo bespaar je op verwarmings- en energiekosten in huis

29/11/2018

Energiekosten nemen een steeds grotere hap uit ons maandelijks budget. Samen met Paul De Vylder van ENGIE Electrabel overlopen we de cruciale elementen voor een energiezuinige woning.

Met de tips uit deze vijfdelige energiedieetreeks kan je heel wat energie besparen. Dit en veel meer over verwarmingstechnieken lees je deze week op Livios.

Zo bespaar je op verwarmings- en energiekosten in huis

Energiekosten nemen een steeds grotere hap uit ons maandelijks budget. Samen met Paul De Vylder van ENGIE Electrabel overlopen we de cruciale elementen voor een energiezuinige woning. Met de tips uit deze vijfdelige energiedieetreeks kan je heel wat energie besparen.

Lees meer

OPINIE: "Absurd om info over je verwarming niet te delen"

Driekwart van de Belgen wil de informatie van zijn slim verwarmingstoestel niet delen met de installateur of fabrikant. Zo blijkt uit eerder onderzoek van het onafhankelijk marktonderzoeksbureau iVOX, in opdracht van verwarmingsspecialist Remeha. Houden we daarmee innovatie tegen? Aan het woord is Jan Deklerck, product manager bij Remeha.

Lees meer

Speciaal voor jou uitgerekend: wat kost wandverwarming?

Wandverwarming is een oppervlakteverwarmingssysteem dat je vooral in kleinere ruimtes zoals de badkamer gebruikt. Het is een aanvulling op vloerverwarming, warmt snel op en geeft snel warmte af. Maar wat kost dit? Geert Cardinaels van Climatrix legt uit.

Lees meer

Winterprik? Met deze 5 tips hou je het lekker warm in huis

’s Nachts de verwarming uit of aan, op hoeveel graden moet de thermostaat en wanneer radiatoren ontluchten? David Cornelis (Radson) en Evi Janssen (Vasco) geven de geheimen prijs van een lekker warme woning.

Lees meer