Op naar de 7de hemel… maar eerst even de kamer in het paars zetten!

13/11/2012

Vandaag zullen we het eens niet hebben over feng shui of over home stagging, maar over het verband tussen kleuren en uw seksleven!

seksleven

  Kan de kleur van uw muren en lakens een invloed hebben op uw seksualiteit?

Volgens een enquête die door winkelketen Littlewoods.com werd georganiseerd bij 2000 proefparen, had kleur wel degelijk een impact op het seksleven van de bewoners. De meest opwindende kleur daarbij schijnt paars te zijn.

Paren die speciaal voor de noden van de studie hun kamer hadden ingericht met paars meubilair, zouden gemiddeld bijna 3,5 keer per week de liefde bedreven hebben, twee keer meer dan koppels die hadden geopteerd voor grijs. Als u, daarentegen, de passie van uw geliefde wat wenst te temperen, dan opteert u best voor grijs, beige of groen.

Hieronder vindt u de rangschikking die de studie heeft opgeleverd van het aantal wekelijkse vrijpartijen van de proefparen:

Kamer in violet : 3.49Kamer in oranje : 2.36
Kamer in rood : 3.18Kamer in bruin  : 2.10
Kamer in hemelsblauw: 3.14Kamer in wit : 2.02
Kamer in roze : 3.02Kamer in beige : 1.97
Kamer in zwart : 2.99Kamer in groen  : 1.89
Kamer in navyblauw : 2.76Kamer in grijs  : 1.8
Kamer in geel : 2.43 

En we gaan nog even door op ons elan: weet u dat ook de stof waarvan uw lakens gemaakt zijn, een invloed kan hebben op de frequentie van uw vleselijke bezigheden?

immovlan - kamers in het paars zetten

De sensualiteit van zijden lakens zou het seksleven op aanzienlijke wijze stimuleren, terwijl een lekker warm donsje voor de kille winternachten , een absolute afknapper schijnt te zijn !

U kunt maar beter geïnformeerd zijn als u uw kamer nog eens in een nieuw kleedje wil stoppen of als u op zoek moet naar een geschikt cadeau voor onder de kerstboom.

  Bron: Daily Mail