De kleur van 2015 is bekend gemaakt. Voorstelling van Marsala.

5/12/2014 - partner: Immovlan.be

De kleur van 2015 Marsala op Immovlan.be

Denkt u eraan, uw interieur op te frissen in 2015? Bekijk dan hier de nieuwste kleurtrend.

Zoals elk jaar rond deze tijd kondigde het Pantone Color Institute, een internationale referentie die gevolgd wordt door talrijke industriëlen (producenten van textiel, verf, plastic, cosmetica…) onlangs de kleur van het jaar 2015 aan: Marsala, een tint van rode Bordeauxwijn, Pantone 18-1438.

Het gaat om een rode "aardkleur", die neigt naar bruin. Een kleur die tegelijk sterk en elegant is.

"De kleur heeft een universele charme, die gemakkelijk vertaald kan worden naar de wereld van de mode, de make-up en de binnenhuisinrichting", verklaarde Leatrice Eiseman, directeur van Pantone.

Voor binnenhuisinrichting.

Het is een kleur die niet als verpletterend overkomt, maar ook niet als oogverblindend, zodat ze ideaal is voor interieurs. Marsala kan een verbindende rol spelen tussen uw verschillende binnenruimtes.

Deze Bordeaux-kleur verleent elegantie aan om het even welke ruimte en als ze wordt aangebracht op oppervlaktes met een bepaalde textuur, wordt ze de ideale keuze voor tapijten en zetels in een zitkamer.
Marsala is ook de natuurlijke keuze voor keukens en eetkamers: op de tafel, in bloemenmotieven op het vaatwerk, voor kleine huishoudapparaten maar ook voor lakens en bedspreien.

En wat vindt u ervan?

De kleur van 2015 Marsala op Immovlan.be

 

De kleur van 2015 Marsala op Immovlan.be
 

Credit : Pantone.