4 stijlen voor je badkamer

15/10/2020

Gekozen voor een bepaalde stijl in de woonkamer, maar vraag je je af hoe je deze kunt doortrekken in je badkamer en welke elementen daarvoor essentieel zijn? Met deze tips zetten we je op weg naar de perfect matchende badkamer.

De tijdloze stijl

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par HOME DECOR INSPIRATION (@modern_homestyle) le

Heel wat mensen kiezen bewust voor een tijdloze stijl. Logisch, want hier kun je jaren mee verder zonder uit de toon te vallen. De basisregel? Zorg voor neutrale kleuren en ga voor meubels zonder al te veel uitgesproken franjes. Het zijn de accessoires waarmee je je persoonlijke toets kunt leggen. Wit, zwart of houten meubels en chromen kranen vormen het uitgangspunt. Pimp vervolgens met unieke en net iets gewaagdere accessoires en je tijdloze badkamer is een feit.

De minimalistische stijl

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Stuvbutiken (@stuvbutiken) le

Onder het credo: less is more, ben jij wel te vinden voor een minimalistisch interieur. Rust en sereniteit staan in deze setting centraal. Zo kom je al snel bij zwart, beige en grijs uit. Door te variëren in materialen en texturen kun je een al te saai interieur voorkomen. Hout en natuursteen passen perfect bij de minimalistische stijl. Ook hier zullen de accessoires weer voor de accenten moeten zorgen.

De industriële site

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par ___ B E E S P A C E (@____beespace) le

Staal, ruwe materialen en monochrome kleuren passen perfect bij de industriële stijl. Combineer de betonlook met zwart en je zit alvast in de goede richting. Met hout, riet of een ander natuurlijk materiaal breng je vervolgens wat warmte in de setting. Qua kleurenpalet kies je voor aardetinten om het geheel af te maken.

De boetiekhotel stijl

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Nobil Luxury Boutique Hotel (@nobil_luxury_boutique_hotel) le

Logeren in een hotel, maar dan in je eigen badkamer? Perfect mogelijk! Warme kleuren, wat duurdere en duurzame materialen en heel veel sfeer: je waant je in geen tijd in een boetiekhotel. Investeer ook in wat wellness in je badkamer en je zit helemaal goed. Al snel breng je uren door in deze badkamer. Decoreer overvloedig maar met smaak. Kies voor marmer, eventueel wat fluweel, denk aan pasteltinten en vul aan met gekleurde vaasjes, flesjes en andere attributen. Een glanzende gouden kraan kan het perfecte kroonstuk vormen in je badkamer.