3 interieurtrends voor 2020

31/10/2019

Is jouw interieur aan een opfrissing toe of geef je je woning graag regelmatig een update om mee te zijn met de nieuwe trends? Laat je inspireren door de belangrijkste interieurtrends van 2020! Dit en veel meer over interieur lees je deze week op Livios.

3 keer opruimen met een organizing coach

Een rommelig huis? Daar droomt niemand van. Schiet je toch lichtjes in paniek als er onverwacht bezoek aan je voordeur staat? No worries! Organizing coach Joke Himpens schept orde in je woonkamer, kleerkast of dressing en berging. Met deze tips wordt opruimen fun!

Lees meer

10 originele ideeën om je zolder in te richten

Heb jij een mooie zolderruimte waar je niets mee doet? In plaats van er alleen je overbodige spullen te bewaren, kan je beter het hele potentieel benutten en er iets moois van maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang jij er maar nut of plezier uithaalt. Nog wat inspiratie nodig? Ontdek hier 10 originele ideeën om je zolder een nieuwe bestemming te geven. Aan de slag!

Lees meer

3 interieurtrends voor 2020

Is jouw interieur aan een opfrissing toe of geef je je woning graag regelmatig een update om mee te zijn met de nieuwe trends? Laat je inspireren door de belangrijkste interieurtrends van 2020!

Lees meer