De 7 fraaiste eetkamerstoelen

16/05/2019

Als je van plan bent om eetkamerstoelen te kopen, stel je natuurlijk enkele criteria op om de juiste stoelen uit te kiezen. Stoelen moeten niet alleen mooi zijn en in het interieur passen, maar ook van goede kwaliteit zijn. En het liefst koop je natuurlijk eetkamerstoelen die eerlijk geprijsd zijn.

Bij Goossens ga je als je deze eisen stelt, zeker slagen in jouw zoektocht naar een goede eetkamerstoel. We hebben een top 7 voor je samengesteld van de mooiste en fraaiste stoelen die je bij Goossens Wonen kunt vinden. Alvast veel zitplezier toegewenst met jouw keuze, want bij Goosens zit je altijd goed!

1. Sturdy: eigentijds en ijzersterk

Een leren eetkamerstoel van Goossenswonen.nl is het model Sturdy. Dit model kenmerkt zich door zijn strakke industriële design en stoere uiterlijk. Sturdy stoelen zijn qua ontwerp ijzersterk. Sturdy stoelen gaan dan ook lekker lang mee.

2. Alex: optimaal zitcomfort

Wil je tijdens het eten heerlijk kunnen zitten op een perfect gestoffeerde en comfortabele stoel? Ga dan voor de kwaliteit van Alex stoelen van Goossens. Deze stoelen zijn voorzien van sterke zwenkwielen, waardoor je ze eenvoudig op een andere plek kunt zetten als je dat wilt.

3. Daan: praktisch en stijlvol

Houdt je van een praktische en stijlvolle leren eetkamerstoel, dan is het model Daan, gemaakt van heerlijk zittend Buffalo leer, voor jou de perfecte oplossing. Het design van Daan is minimalistisch en slank. Tegelijkertijd straalt de stoel modieuze perfectie uit.

4. Tom: duurzaam en modern

Het Nederlandse ontwerp Tom eetkamerstoelen is meer dan uniek. Deze stoel maakt in elke eetkamer indruk en zit super relaxed. Deze stoel van Goossens heeft geen armleuningen, is voorzien van een ijzersterk frame en oogt hypermodern. Een absolute aanrader dus!

5. Chaplin: straalt wijsheid uit

Niets leuker dan een fraaie retro eetkamerstoel die nostalgische gevoelens oproept. Dat doet het model Chaplin met je. Deze eetkamerstoelen lijken op de oude schoolstoeltjes en geven je het idee dat je weer even in de schoolbanken zit.

6. Manzini: industrieel en modern

De met stofbekleding fraai ontworpen Manzoni past perfect in eetkamer met een industrieel design. Mooi is, naast het sublieme uiterlijk, het grote zitgemal dat de Manzini biedt. Comfort en stijl gaan bij de Manzini stoelen hand in hand.

7. Pearl: romantiek ten top

Een romantisch ontbijtje in de ochtend wordt levensecht met de Pearl eetkamerstoelen van Goossens. Deze stoelen stralen met hun sierlijke armleuningen en gezellige voorkomen veel warmte en intimiteit uit.