3D-tegels? Het is dé hype van het moment…

3/09/2018 - partner: Immovlan.be

De muren onder handen nemen? Maar eens wat anders dan verf of behang? Dan kunnen 3D-tegels misschien wel de geknipte oplossing bieden.

http://www.terresdeden.com

Deze reliëftegels zijn momenteel super populair en geven je woning een moderne uitstraling. Kies voor het schaduwspel van de 3D-tegels en geef je muur net dat tikkeltje extra.

Overal bruikbaar

Waar 3D-tegels tot hun recht komen? Overal! Al vind je ze momenteel meestal in de badkamer en het toilet. Vaak zie je de tegels terugkomen op een accentmuur om de ruimte net wat meer sfeer mee te geven. Ze zijn ook makkelijk in het onderhoud en vochtbestendig, dus dat is mooi meegenomen.

Keuze in overvloed

Waar het vroeger nog goed speuren was naar de reliëftegels, vind je ze tegenwoordig in overvloed. Zowel in klein als in groot formaat zijn ze verkrijgbaar, zodat je ze in elke ruimte kan verwerken. 3D-tegels vormen de perfecte eyecatcher, al zouden wij het gebruik beperkt houden tot een accentwand. Zowel in een moderne als meer traditionele woning kunnen ze verwerkt worden.

Strakke look

Ben je helemaal weg van natuursteen en vind je dat een wellness er altijd zo geweldig uitziet? Dan zullen de 3D-tegels ook bij jou in de smaak vallen. Je badkamer wordt zo een oase van rust. Maar net zo goed verwerk je de tegels in de ombouw van je openhaard. Beschik je over voldoende lichtinval, dan kan je hier met 3D-tegels op inspelen. Zo schep je een leuk lichtspel en variatie in de kleuren van je interieur. Heel wat mensen vergelijken 3D-tegels met mozaiek, maar het oogt naar ons aanvoelen toch een stuk rustiger. Bovendien hoeft niet elk steentje apart aangebracht te worden, wat toch net iets gemakkelijker en vaak ook goedkoper is.

Benut de mogelijkheden

De mogelijkheden met 3D-tegels zijn eigenlijk onbeperkt. Laat je fantasie de vrije loop en ga aan het experimenteren met je tegels. Bij elke tegelspecialist zullen ze je met plezier verder helpen en je een ruime keuze kunnen voorschotelen.