5 hangdecoratie-ideeën voor je bureau

3/08/2018

Ben je nog op zoek naar leuke items om je werkplek te pimpen, dan hebben wij de oplossing voor je: 5 items die je met een beetje handigheid zelf in elkaar knutselt en die helemaal niet veel geld kosten. Aan de slag!

deals4dummies.com

Koffiecups gebruiken we niet alleen voor koffie

Lege koffiecups heb je misschien altijd wel op overschot en het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken als DIY. Hol ze uit en gebruik zo om kleine plantjes in te planten. Heel leuk als je ze aan een klein touwtje kan ophangen aan een rek of haakje.

welldonestuff.com

Clipboards met quotes

Clipboards in alle maten: groot of klein, oud of nieuw, kleurrijk of kleurloos, het maakt niet uit. Hang ze allemaal tegen de muur en steek er leuke quotes tussen. Het is eens wat anders dan gewone kaartjes of polaroids.

equalvoice4all.us

Krijtkalender

Niet echt iets om aan de muur te hangen, maar wel om er op te schilderen. Schilder met krijtverf vierkantjes in de grootte die je zelf wil en hang er letters van de dagen van de week boven. Gemakkelijk uit te wissen en opnieuw op te schrijven. Minder afval en dus ook beter voor het milieu.

myfrenchtwist.com

DIY Macramé hanger

Ook fan van de boho trend? Dan is deze macramé hanger zeker iets voor jou. Hang een paar touwen aan een stok en knopen maar. Hoe je dit het beste doet? Dat vind je hier (Let op: de uitleg is in het Engels).

osmen.com.au

Hangen in een stoel

Een leuke trend die ongetwijfeld goed past in een bureau, is een hangende stoel. Een loungeplek waar je even in kan zitten om je hoofd leeg te maken. Het grote voordeel? Je hebt geen plaats nodig op de vloer en je kan er een leuk tapijt onder leggen. Je kan de stoel zo hoog of laag hangen als je zelf wil, het belangrijkste is dat jij er even in tot rust kan komen.