5 betaalbare blikvangers voor je interieur

24/05/2018

Mist het interieur van je woonst nog "iets"? Kan het wel een blikvanger gebruiken? Dat hoeft niet zo’n probleem te vormen: wij hebben ideeën zat om voor een ijsbreker van formaat te zorgen. Hier zijn er alvast vijf.

Wacht met hectoliters verf te bestellen of een vakman te contacteren: deze tips kan je gewoon zelf toepassen.

1. Een fiets (of een motor) aan de muur

Een (oude) fiets of motor kan prima fungeren als decoratief element in huis. Als je voor een motor kiest, zorg er dan wel voor dat je muur het gewicht aankan. Voor de liefhebbers: koper en brons zijn momenteel helemaal in en voor wie geen fan is van tweewielers, zijn er alternatieven: een surfplank, een skate- of snowboard enzovoort.

Decoist

2. Een hangmat, hangstoel of… schommel!

Wie heeft ooit beslist dat meubels op de grond moeten staan? Je kan ze – sommige ervan toch – ook bevestigen aan je plafond als dat voldoende sterk is en de ruimte groot genoeg is. Geloof ons: het zal een volledig nieuwe sfeer scheppen…

Woodstache

3. Een boom in huis

Wie écht wil opvallen, moet een boom in huis halen. Letterlijk! Zowel alles is mogelijk, van een ficus tot een palmboom.

MemorableDecor

4. Een coole koelkast

De vintage koelkast blijft het goed doen en we zien meer en meer varianten opduiken. Bijzonder leuk vinden we deze koelkast met de immense knipoog naar het klassieke VW-busje!

The Coolector

5. Extravagante verlichting

Iedereen die ook maar een beetje van inrichting af weet, is zich bewust van het belang van de juiste verlichting. Waarom dan niet investeren in iets meer… extravagant? Indirecte verlichting, verschillende kleuren… In gespecialiseerde winkels weten ze er wel raad mee. Vergeet wel eerst niet alles op te meten!

Julie Biancardini Photographe