5 interieurbloggers om in de gaten te houden

25/01/2018

Bloggers en influencers zijn ontzettend populair. Ook op het vlak van interieur en wonen zijn er in België ondertussen een heel aantal. Wij zetten er alvast 5 op een rijtje, wie weet kunnen ze ook jouw wel inspireren.

loppist.com

1. Coco Lapine Design

Sarah is een Belgische designer die momenteel in München woont en werkt. Op haar mooi vormgegeven site geeft ze heel regelmatig inspiratie mee. Ze is wild van interieurontwerpen en ook grafisch design is haar ding. Verschillende woonstijlen komen er aan bod en fotografie is ontzettend mooi en stijlvol.

services.inno.be

2. Clo Clo

Misschien wel één van de bekendste namen als het op interieurbloggen op aankomt. Clo Clo gaat al een hele tijd mee en is het geesteskind van Anne-Catherine Gerets. Sinds 2014 deelt ze haar ervaringen op het vlak van interieur, design en creativiteit op haar eigen webstekje. Je vindt er de nodige inspiratie, maar ook geregeld heel praktische tips. Ondertussen bracht ze ook een eigen boek uit ‘Insta interieur’, je kan dus wel stellen dat ze populair is.

normann-copenhagen.com

3. Ergenstussenin

Elize De Waele onderhoudt sinds 2012 de blog Ergenstussenin. Ze deelt er met veel succes alles over interieur, styling en de renovatiewerken in haar huis. Daarnaast schrijft ze ook nog voor het magazine VT Wonen, dus hier is overduidelijk een professional aan het werk. Soms gaat het een stukje breder dan enkel interieur en komen er ook hotspots in België en Nederland aan bod. Je dagelijkse dosis inspiratie.

interiorblogawards.com

4. No Glitter No Glory

Patricia neemt je hier mee in haar verhaal en geeft je de nodige interieurinspiratie. Maar naast heel wat interieur topics raakt Patricia ook geregeld fashion & lifestyle onderwerpen aan. De fotografie is om duimen en vingers bij af te likken. De blog is Engelstalig en de posts eerder onregelmatig, maar dat kan de pret niet drukken.

instagram.com

5. Manon wonen

Manon is best nog jong, maar deze Nederlandse heeft een uitgesproken mening over interieur en deze deelt ze graag met de wereld. Haar woonstijl valt het best te omschrijven als strak en rustig en als dat ook jouw ding is, doe je hier ongetwijfeld heel wat ideetjes op. Grijs, wit en hout voeren de boventoon. Bovendien legt ze de zaken heel praktisch uit als ze tips geeft.

{{NEWSLETTER_BOX}}