Zo pak je je buren aan bij een bouw of renovatie

3/11/2017

Een handleiding voor een perfecte relatie met je buren bestaat niet. Maar wat als we je vertellen hoe je een sterke basis legt voor de rest van jullie leven samen? Expert Mike Gelders geeft je een miniworkshop ‘Communiceren met je buren’. Daarna is het helemaal aan jou. Dit en veel meer over juridisch lees je deze week op Livios.

Primeur: eerste beurs voor appartementsbewoners

Goed nieuws voor appartementsbewoners. Op donderdag 23 november kan je gratis naar het eerste Salon van de Mede-Eigendom in Brussel. Volgens Dominique Krickovic van de Unie van Vlaamse Syndici (UVS) komt het event geen moment te vroeg. “Veel mensen weten niet waaraan ze beginnen als ze een appartement kopen.” Ze deelde deze vier cruciale tips met Livios.

Lees meer

Zo pak je je buren aan bij een bouw of renovatie

Een handleiding voor een perfecte relatie met je buren bestaat niet. Maar wat als we je vertellen hoe je een sterke basis legt voor de rest van jullie leven samen? Expert Mike Gelders geeft je een miniworkshop ‘Communiceren met je buren’. Daarna is het helemaal aan jou.

Lees meer

Gratis: de 10 populairste modelcontracten

Je gaat in zee met een architect of aannemer, of je staat op het punt om een appartement te huren. Het zijn maar enkele gevallen waarbij een geschreven overeenkomst je de nodige bescherming biedt. Wat hoort er allemaal thuis in zo’n contract en wat mag je zeker niet vergeten als je zelf een document opstelt? Op Livios kan je tientallen modelcontracten gratis downloaden, met dank aan advocatenvennootschap Monard Law. Wij verzamelen alvast de tien populairste documenten onder onze lezers.

Lees meer

Coupe Advocaat: wat als verkopers bouwovertredingen verzwijgen?

Livios gaat in samenwerking met advocatenkantoor Dehaese & Dehaese dieper in op een juridisch bouwonderwerp. Deze keer: wat als verkopers bewust informatie achterhouden over stedenbouwkundige overtredingen?

Lees meer

";Broer ligt dwars bij verkoop ouderlijk huis, wat nu?" Livios beantwoordt 5 juridische topvragen!

Van welke juridische vragen liggen vastgoedeigenaars wakker? Wij zochten de meest gelezen topics in onze rubriek ‘Vraag en antwoord’. Ontdek het opmerkelijke resultaat!

Lees meer

{{NEWSLETTER_BOX}}