Kijk je ogen uit!

11/04/2013

Kijk je ogen uit!

Wie al eens een Open Wervendag meemaakte, weet dat dit een gastvrije ontdekkingstocht is. Tijdens Open Wervendag krijg je de kans de ongekende facetten van een bouwproject zelf te beleven. Je krijgt de vakman of werfverantwoordelijke zelf aan het woord en beleeft de bouw van binnenuit. Morgen wordt het project opgeleverd en zie je weer alles van buitenuit. Je staat gewoon versteld van wat je op Open Wervendag ontdekt!

Bouwen is zovéél méér…

Open Wervendag toont hoe geweldig de bouw echt is.

Je krijgt opnieuw de kans om iets onvergetelijks mooi te beleven.

Open Wervendag wordt al voor de zesde keer georganiseerd door de Confederatie Bouw. Op zondag 28 april gooien toonaangevende bouwbedrijven de hekken open van innovatieve bouwprojecten.

Bouw = toekomstgericht & Vernieuwend

Open Wervendag draait vooral om de innovatieve bouwprojecten waar u morgen in woont, werkt, beweegt, verzorgd wordt, oud wil worden, … Bouwprojecten die ons leven nu en morgen zullen bepalen, die het uitzicht van onze steden zullen veranderen, maar die u nu zelf kunt ontdekken: indrukwekkende nutswerken, windmolens in zee, ultramoderne woon- en zorgcentra, mobiliteitswerken, vooruitstrevende energieneutrale woonprojecten, restauratieprojecten, de laatste bouwtechnieken.

Praktisch

Mis deze unieke afspraak niet. Maar zorg ook voor aangepast schoeisel. Vooraf inschrijven is NIET nodig, tenzij anders vermeld op de website. Maar toch een tip: zoek enkele werven uit en fiets of wandel van het ene naar het andere project. Gastvrij word je door de bouwbedrijven onthaald tussen 10 en 17 uur. Op www.openwervendag.be alle informatie over werven, bedrijven en jobs.

Jobevenement

Wist je dat de bouwsector de grootste werkgever van ons land is ? De bouwsector is een sector met troeven: veel variatie, doorgroeimogelijkheden, een goede verloning en werkzekerheid ! Maak tijdens de Open Wervendag kennis met de vele vacatures.

De bouwsector zoekt meer dan 20.000 nieuwe vakmensen per jaar.