Doe heel wat inspiratie op dankzij Nieuwbouwzondag

10/10/2013

De beste ideeën voor je nieuwbouwproject doe je op in de praktijk. Bezoek daarom op zondag 20 oktober de Nieuwbouwzondag. Op tientallen locaties in Vlaanderen kan je nieuwe woningen en appartementen bezoeken.

Nieuwbouwzondag

De Nieuwbouwzondag is een organisatie van De Zondag samen met het magazine Ik Ga Bouwen en heel wat partners uit je regio. In elke kijkwoningen of in elk modelappartement staan professionals klaar die je bijstaan met de nodige raad. Wie gaat bouwen, heeft immers nood aan inspirerende voorbeelden uit de praktijk. De Nieuwbouwzondag op zondag 20 oktober speelt duidelijk in op deze behoefte. Tientallen aannemers en bouwpromotoren tonen die dag hun projecten. De aannemers tonen voorbeelden van geslaagde nieuwbouwprojecten waaruit de bouwlustige technische en praktische informatie en originele ideeën kan putten.

Kwaliteit garanderen

Op de Nieuwbouwzondag wordt het vakmanschap van de aannemers in de verf gezet. De projecten die de aannemers op de Nieuwbouwzondag laten zien, maken de bouwheren duidelijk dat het werken met een geregistreerde aannemer duidelijke voordelen biedt tegenover het werken met zwartwerkers of hobbyisten. De goedkoopste oplossing is meestal niet de beste oplossing. Gevestigde aannemers kennen de nieuwste materialen en technieken en staan hun klanten en geïnteresseerden bij met raad en daad.

Niet langer wachten

“Er is geen betere belegging dan vastgoed”, klinkt het bij de organisatoren van de Nieuwbouwzondag. “Vastgoed blijft een slimme en veilige belegging.”

Info www.nieuwbouwzondag.be