Casasutra, de online gids voor (ver)bouwen

26/05/2016 - partner: Immovlan.be

Iedereen kent het gevoel wel: je bent toe aan (ver)bouwen maar wil natuurlijk eerst inspiratie opdoen en vervolgens met een betrouwbare partij in zee. Een stapel magazines en boeken doorploegen, daar zie je tegen op? Dat vormt met Casasutra geen enkel probleem meer…

 
 
Op het internet kan de (ver)bouwer werkelijk alle informatie vinden. Alleen, begin maar eens te zoeken. En zelfs als je er bedreven in bent, is er vaak nog geen enkele kwaliteitsgarantie. Daar speelt het nieuwe woonplatform Casasutra handig op in. Dit platform brengt je overzichtelijk, in een mooi grafisch jasje in contact met architecten, vakmensen en interieurlabels. Zo selecteer je efficiënt en doe je toch heel wat inspiratie op. Bovendien is het ook nog een verkapt sociaal netwerk ook. 
 

Het sociale netwerk voor je woonplannen 

 
Op Casasutra volg je je favoriete architecten, vaklui en labels. Je verzamelt er heel wat adressen en ideeën, terwijl de site garant staat voor de kwaliteit en professionaliteit. Bovendien doe je dit volledig gratis op je persoonlijke account en deel je je info ook nog eens met vrienden, als je wil natuurlijk. Sutra staat in het Sanskriet voor: de draad in het weefsel die alles verbindt en dit is dan ook de hoofdbetrachting van het netwerk. De online tool om jouw woondromen te realiseren. 
 

Inspiratie in overvloed

 
Hoewel je Casasutra wel engiszins kan vergelijken met Pinterest als het op inspiratie aankomt, gaat het toch een stuk verder. Het gaat hier om een online platform waar je alles omtrent je woonzoektocht kan verzamelen: woonstijlen, bouwspecialisten, (tuin)architecten en interieurlabels. Je vindt er ook alle adressen van potentiële leveranciers en doet er heel wat informatie op van andere gebruikers op het platform. 
 
Als je weet dat leveranciers zich dienen aan te melden en eerst goedgekeurd moeten worden door Casasutra voor ze toelating krijgen op het platform, weet je Casasutra de kwaliteit hoog wil houden. 
 
Neem vandaag nog een kijkje op www.casasutra.com. Registreren is voor particulieren volledig gratis.
 
 
Tekst: Kevin Stickens