Bouwen op maat met houtskeletbouw – publireportage

10/07/2017

Kijk & Bouw is de ideale partner om uw droomwoning te realiseren. Of u nu reeds bouwgrond bezit of nog op zoek bent naar bouwgrond: wij helpen u graag. U kunt zich laten inspireren door een van onze vele modelwoningen of volledig zelf de stijl, architectuur en afwerking bepalen. Samen met de architect passen we de woning volledig aan aan uw wensen en noden, en dat volgens uw budget. Stapt u liever in een kant-en-klaar woonproject? Ook dat is mogelijk…

Elke woning wordt sleutel-op-de-deur afgewerkt. Dat wil zeggen dat u zorgeloos door het hele bouwproces geleid wordt. U heeft een aanspreekpunt en hoeft niet te zoeken naar verschillende aannemers. Kijk & Bouw levert uw woning kant-en-klaar en volledig afgewerkt af, zodat u er meteen kunt intrekken.

Duidelijke timing en budget

Een woning bouwen is een complex proces. Daarom vinden wij het essentieel om goede afspraken te maken, zowel wat timing als budget betreft. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. U weet steeds wat u kunt verwachten en tegen welke prijs. Uw bouwadviseur is uw vaste aanspreekpunt waarbij u steeds terecht kunt voor vragen en opmerkingen.

Houtskeletbouw: snelle oplevering met een stevig resultaat

Wij geloven bij Kijk & Bouw sterk in de voordelen van houtskeletbouw. Bij houtskeletbouw wordt uw huis snel, droog en in optimale industriële omstandigheden gebouwd en daarna in enkele dagen op de site gemonteerd. Het resultaat is minstens even stevig als bij klassieke woningbouw, met dat verschil dat voor houtskeletbouw de bouwperiode aanzienlijk korter is. Wij genieten al meer dan 60 jaar een uitstekende reputatie met deze manier van woningen bouwen.

Energiezuinig en ecologisch wooncomfort

Eén van de grote voordelen van houtskeletbouw is het lage energieverbruik van uw woning. Jaar na jaar bespaart u een flink bedrag op uw verwarmingskosten. Met dit surplus hebt u meteen meer financiële ruimte om uw woning nog beter af te werken en in te richten naar uw eigen smaak en voorkeur.  Houtskeletbouw laat u dus toe om te bouwen met aanzienlijke meerwaarde.

Tijdens de winter heeft u in een mum van tijd een aangenaam warm gevoel. En tijdens de zomer blijft de woning ook tijdens de warmste dagen heerlijk fris. Uw woning is trouwens gebouwd met hout uit beheerde bossen, waar steeds meer nieuwe bomen geplaatst worden dan er gerooid worden. Uw woning zorgt als het ware voor meer bos in Europa. Met een houtskeletbouw woning uitgevoerd door Kijk & Bouw geniet u van energiezuinig en ecologisch verantwoord wooncomfort het hele jaar door.

Wens je meer informatie? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in:


 

* Verplichte velden