Nieuwbouwzondag: verken de vele mogelijkheden van nieuwbouw

16/10/2017 - partner: Immovlan.be

Na zeven eerder gesmaakte edities organiseert De Zondag op zondag 22 oktober, in samenwerking met tal van professionelen uit de bouwsector, opnieuw een boeiende inspiratiedag voor al wie met bouwkriebels zit. Drie redenen waarom deze dag een aanrader is.

1. Inspiratie opdoen

Het is al langer geweten dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom openen op zondag 22 oktober op tal van locaties in Vlaanderen en Brussel nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen en nieuwe verkavelingen speciaal hun deuren om  jou kennis te laten maken met de vele mogelijkheden. Zo ervaar je wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en kan je ondervinden welke stijl jou het meeste aanspreekt. Piep vooraf gerust eens op de (voortdurend geüpdatete) website van Nieuwbouwzondag en maak een lijstje van welke projecten je die dag zeker wil bezoeken en waar je meer over wil weten.

2. Nuttig advies

Wie met bouwplannen zit, weet dat je vooraf goed informeren ook heel belangrijk is. De deelnemende bedrijven en vakmensen aan Nieuwbouwzondag ontvangen je dan ook niet alleen vol enthousiasme, ze hebben bovendien de nodige expertise in huis om hun bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Je komt op zondag 22 oktober dan ook alles te weten over hernieuwbare energie, de nieuw(st)e bouwtechnieken, waar je budget kan uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en nog meer relevante info over nieuwbouw.

3. Investeren

Nieuwbouwzondag richt zich trouwens niet alleen tot wie bouwplannen koestert maar richt zich ook tot investeerders. Heel wat vastgoedprojecten staan momenteel in de steigers en zetten op Nieuwbouwzondag 22 oktober hun deuren open. Wat is beter dan in vastgoed te investeren? Het kan alleszins een mooi alternatief zijn voor het spaarboekje aangezien dit momenteel nog altijd weinig oplevert.

Meer info, een overzicht van alle deelnemende bedrijven en projecten en de exacte openingsuren, vind je op de website.