Waarom ook jij valt voor marmoleum?

5/11/2019 - partner: Immovlan.be

Op zoek naar een leuke vloer? Ecologisch bewust? Dan moet je zeker eens een marmoleum vloer bekijken. Deze duurzame linoleumvloer is aan een ware veroveringstocht bezig en daar zijn enkele goede redenen voor.

Duurzaamheid troef

Het gaat hier om een 100% CO2-neutraal geproduceerde vloer en dat is in deze tijden super belangrijk. Jute en vlas zijn twee van de voornaamste bestanddelen van deze linoleumvloer. Maar niet alleen de productie is duurzaam, ook het materiaal. Een kwalitatieve vloer gaat tientallen jaren mee. Ben je de vloer beu? Geen probleem, marmoleum is volledig afbreekbaar.

Heel veel keuze

Kiezen is altijd een beetje verliezen. Zeker als je uit ontelbare kleuren, designs en formaten kunt kiezen. Met marmoleum kun je elk materiaal nabootsen: marmer, hout, beton, … Bekijk de ruimte waar je marmoleum wil plaatsen en zoek er design bij dat er perfect bij past. Je kunt er werkelijk alle kanten mee uit.

Makkelijk schoon te maken

Bye bye uren poetsen. Omdat er geen groeven in het materiaal zitten, kan vuil niet samenklitten. De vloer is makkelijk schoon te maken en ook allergieën krijgen veel minder kans. Zeker met kinderen en/of huisdieren is deze vloer een weldaad.

Robuust

Mogen we nog even terugkomen op de kinderen of ben je zelf van het type ‘ik krijg alles stuk’? Marmoleum kan tegen een stootje en is voorzien van een verstevigde toplaag. Hierdoor krijg je niet zo snel krassen, vlekken en ga zo maar door. Hadden we al gezegd dat deze vloer perfect matcht met kinderen?