Bis bezoeken? Livios deelt gratis tickets uit!

3/10/2019

Livios deelt gratis tickets uit zodat jij gratis naar het bis bouw- en inspiratiesalon kan gaan. Vraag jouw inkomtickets nu aan, wij bezorgen je twee tickets voor een dag naar keuze (excl. zondagen). Dit en veel meer over bis lees je deze week op Livios.

Inspiratie, nieuws en advies tijdens bis

Op zaterdag 5 oktober zwaaien de deuren van Flanders Expo in Gent weer open voor bis, het bouw- en inspiratiesalon. Je kan er inspiratie opdoen voor jouw bouw- of renovatieproject, nieuwtjes spotten en gratis advies op maat vragen aan professionals. Bouwsite Livios maakt je alvast wegwijs in de nieuwigheden van dit jaar.

Lees meer

Alle productnieuwtjes in 1 overzicht

Wat is er nieuw in de bouwwereld? Welke standen moet je zeker een bezoek brengen? En waar kan je je slag slaan met interessante acties? Bekijk het overzicht en plan je bezoek.

Lees meer

Haal jouw gratis bouw- en renovatieboek af op bis

Bouw- of verbouwplannen? Dan hebben wij goed nieuws! Op bis kan je jouw exemplaar van het bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen en Renoveren gratis afhalen!

Lees meer

Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?

Iedereen wil een betaalbare woning. Maar hoe doe je dit anno 2019? Kom het te weten tijdens de gratis infosessie op het bis bouw- en inspiratiesalon. Op 5 oktober organiseert Livios een infosessie om je goed te informeren over het financiële aspect.

Lees meer

Bis bezoeken? Livios deelt gratis tickets uit!

Livios deelt gratis tickets uit zodat jij gratis naar het bis bouw- en inspiratiesalon kan gaan. Vraag jouw inkomtickets nu aan, wij bezorgen je twee tickets voor een dag naar keuze (excl. zondagen).

Lees meer