Sanitair installeren: de 5 grootste fouten

12/09/2019 - partner: Livios.be

Knutselen aan het sanitair is een enorm populaire bezigheid onder de doe-het-zelvers. Dat merken we ook in onze eigen klusrubriek. Het is namelijk relatief gemakkelijk om zelf de installatie van je toilet, lavabo of douche in handen te nemen.

Toch kan het al meteen vanaf de eerste keuze flink misgaan. Roel Van den Eynde, marketingmanager bij zelfbouwfirma Easykit, begeleidt dagelijks nieuwbouwers en verbouwers. Welke missers zijn absoluut te vermijden? Dit en veel meer over sanitair en water lees je deze week op Livios.

Sanitair installeren: de 5 grootste fouten

Knutselen aan het sanitair is een enorm populaire bezigheid onder de doe-het-zelvers. Dat merken we ook in onze eigen klusrubriek. Het is namelijk relatief gemakkelijk om zelf de installatie van je toilet, lavabo of douche in handen te nemen. Toch kan het al meteen vanaf de eerste keuze flink misgaan. Roel Van den Eynde, marketingmanager bij zelfbouwfirma Easykit, begeleidt dagelijks nieuwbouwers en verbouwers. Welke missers zijn absoluut te vermijden?

Lees meer

Infographic: van leidingen leggen tot je douche installeren

Eens je beslist hebt waar je badkamer komt en hoe je de ruimte precies gaat indelen, is het tijd voor het effectieve werk. Maar hoe begin je er precies aan? We leiden je in vier stappen door de job.

Lees meer

Regenwaterput onderhouden: zo ga je niet kopje onder

Een regenwaterput scheelt heel wat met het oog op je waterfactuur. Hoe zorg je ervoor dat zowel je put als het opgevangen water van uitstekende kwaliteit blijven? We geven je vijf tips. Aan de slag!

Lees meer

5 misvattingen over zonneboilers

Het aantal toegekende premies voor zonneboilers is het afgelopen jaar gedaald, hoewel het een hernieuwbare energiebron is waarmee je heel wat op je warmwaterfactuur bespaart. De oorzaak? Er bestaan nog een heleboel misvattingen over zonneboilers. Wij helpen ze samen met Belsolar, de Belgische zonneboilerassociatie, de wereld uit.

Lees meer

Checklist sanitair en water

Om zeker te zijn dat je wat dit onderwerp betreft geen zaken over het hoofd ziet, kan je er deze handige checklist op naslaan. Wil je meer weten over bepaalde onderwerpen, ga dan kijken of er artikels over zijn verschenen in de betreffende rubriek.

Lees meer