Je eigen huis verbouwen? Ruben ging het avontuur aan en dit is het resultaat!

11/07/2019

Aan de rand van Leuven kochten Ruben en Dorien drie jaar geleden een statig herenhuis uit 1937. De prachtige voorgevel herbergt een rijhuis van drie verdiepingen en een mooie tuin. De woning was instapklaar, maar kon wel een opknapbeurt gebruiken.

Ruben pakte de voorbije jaren stapsgewijs verschillende klussen en ruimtes aan. Wij gingen langs en luisterden naar zijn verbouwervaringen. Dit en veel meer over klussen en zelfbouw lees je deze week op Livios.

Je eigen huis verbouwen? Ruben ging het avontuur aan en dit is het resultaat!

Aan de rand van Leuven kochten Ruben en Dorien drie jaar geleden een statig herenhuis uit 1937. De prachtige voorgevel herbergt een rijhuis van drie verdiepingen en een mooie tuin. De woning was instapklaar, maar kon wel een opknapbeurt gebruiken. Ruben pakte de voorbije jaren stapsgewijs verschillende klussen en ruimtes aan. Wij gingen langs en luisterden naar zijn verbouwervaringen.

Lees meer

8 zomerklussen voor je tuin en terras

De zomer draait op volle toeren. Een lekkere barbecue, languit genieten van een goed boek, een verfrissende duik in het zwembad of ’s avonds met enkele vrienden gezellig praten op het terras. Om optimaal te genieten ván en ín je tuin, zetten wij enkele handige zomerklussen op een rijtje.

Lees meer

Waar bespaar je het meest op door zelf te (ver)bouwen?

Bouwen of renoveren vergt een enorme financiële inspanning. Elke gewonnen euro is dus welkom. Maar op welke posten kan je het meest besparen door zelf het heft in handen te nemen? En waar laat je alles best over aan een specialist?

Lees meer

Onmisbare tips voor zelfbouwers

Door zelf mee te bouwen aan je huis, kan je meer realiseren met hetzelfde budget. Maar wacht even voordat je er al te enthousiast invliegt. Zeker als je geen ervaring hebt met bouwen of renoveren hou je best rekening met deze tips.

Lees meer

Een veilige werf: 10 tips voor (ver)bouwers

Dat veiligheid geboden is tijdens bouwwerken weet iedereen. Toch gebeuren er nog dagelijks accidenten op bouwwerven in ons land. Met deze tips in het achterhoofd ga jij veilig aan de slag!

Lees meer