Vloer leggen of renoveren? Dit zijn de tegeltrends van 2019!

19/04/2019

Ben je uitgekeken op je vloer? Met een nieuwe zorg je in geen tijd voor een frisse wind in je woning. Vind je je weg niet in het uitgebreide aanbod?

Laat je inspireren door de tegeltrends van 2019. Samen met Tyles, specialist in keramische tegels, overlopen we de trends.

KEUZEWIJZER: vind de vloer die bij jou past

Ben je op zoek naar de perfecte vloer voor jouw droomwoning? Weet dat het aanbod énorm is. We helpen je daarom graag op weg met deze keuzewijzer en lijsten alle vloertypes voor je op. Zowel de meest, als de minder bekende. In woord én beeld!

Lees meer

Vloer leggen of renoveren? Dit zijn de tegeltrends van 2019!

Ben je uitgekeken op je vloer? Met een nieuwe zorg je in geen tijd voor een frisse wind in je woning. Vind je je weg niet in het uitgebreide aanbod? Laat je inspireren door de tegeltrends van 2019. Samen met Tyles, specialist in keramische tegels, overlopen we de trends van dit jaar.

Lees meer

Wedstrijd: Santana geeft 15 m² Mineral-vloeren weg

100% natuurlijk, aangenaam warm én een prachtig design? Met Mineral bundelt Santana, specialist in natuurvloeren en -wanden, al deze voordelen in één duurzame vloercollectie. En van die vloeren kan jij 15 m2 winnen*!

Lees meer

Wat kost een vinylvloer?

Vinyl is een vaak gebruikt alternatief voor parket of linoleum. Maar hoeveel kost een vinylvloer? We vroegen het aan Benny Dendas van interieurwinkel Swijsen-Schepers en aan Isabel Slambrouck van vloerenproducent Lamett.

Lees meer

De grootste fouten bij het plaatsen van tegels

Vandaag zijn er honderden producten op de markt voor het plaatsen van vloer- en wandtegels. Op bijna iedere verpakking staat hoe je tewerk moet gaan om tot een goed resultaat te komen. Zelden staat erop wat je niét moet doen. John Coorevits van Top Tegel 04 legt uit welke de meest voorkomende fouten zijn bij het plaatsen van tegels.

Lees meer