Wat kost een terras?

14/03/2019

Droom je van een tegelterras, maar heb je er geen idee van hoeveel dat kost? Dan maken wij jou samen met John Coorevits van Top Tegel 04 en Jan Meuwis van Marlux op enkele minuten wegwijs.

We zoomen in op het prijskaartje van de verschillende soorten tegels, de plaatsing én het voorbereidende werk. Dit en veel meer over terras en tuinbestrating lees je deze week op Livios.

Wat kost een terras?

Droom je van een tegelterras, maar heb je er geen idee van hoeveel dat kost? Dan maken wij jou samen met John Coorevits van Top Tegel 04 en Jan​ Meuwis van Marlux op enkele minuten wegwijs. We zoomen in op het prijskaartje van de verschillende soorten tegels, de plaatsing én het voorbereidende werk.

Lees meer

Keuzewijzer: 9 bestratingsmaterialen voor je oprit doorgelicht

Ben je op zoek naar de perfecte oprit voor jouw woning? We lijsten de belangrijkste materialen voor je op in deze keuzewijzer. Zo heb je alle voor- en nadelen mooi op een rijtje en hak je weloverwogen de knoop door!

Lees meer

Gespot: 5 eyecatchers voor je tuin

Batibouw is voor (ver)bouwers de ideale plek om inspiratie op te doen. Maar ook mensen die op zoek zijn naar nieuwe tuingadgets zijn op de 60ste editie van de grote bouwbeurs aan het juiste adres. Wij inspecteerden de buitenafdeling en verzamelden voor jou de vijf nieuwste tuintrends!

Lees meer

Lenteklaar met deze 5 populaire terrasklussen

Met de nakende lente is het tijd om een stand van zaken van je terras op te maken. Hoe geniet je volop van komende lente en zomer? We helpen je op weg met deze vijf meest gelezen klussen onder de Livios-lezers.

Lees meer

Magda? Gepolierd beton op je terras?

Met een binnenvloer die doorloopt op je terras creëer je ruimtelijkheid en harmonie tussen je woning en tuin. Maar hoe vanzelfsprekend is dat met een gepolierde betonvloer? Kan je die probleemloos doortrekken naar het terras? Noël Naert van Febelcem/infobeton.be nuanceert.

Lees meer